Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Faro, Πορτογαλία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση never
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 61 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 493 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Από το 1900, Faro είχε 1 σεισμό μεγέθους 6.6, 5 σεισμούς μεγέθους 5+, 61 σεισμούς μεγέθους 4+ και 493 σεισμούς μεγέθους 3+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.1 | North Atlantic Ocean, 55 km ΝΑ από Faro, Πορτογαλία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.6 | 309 km ΝΑ από Λισαβώνα, Lisboa, Πορτογαλία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (560 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
11 Απρ 2022 03:05 (GMT +0) (11 Απρ 2022 03:05 GMT)
3.1

40 km
382 km (237 mi)North Atlantic Ocean, 55 km νοτιοανατολικά από Faro, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
9 Μαρ 2022 10:02 (GMT -1) (9 Μαρ 2022 11:02 GMT)
3.0

25 km
489 km (304 mi)North Atlantic Ocean, 97 km νότια από Λισαβώνα, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
27 Φεβ 2022 20:03 (GMT -1) (27 Φεβ 2022 21:03 GMT)
3.6

25 km
515 km (320 mi)North Atlantic Ocean, 125 km νοτιοδυτικά από Faro, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
11 Φεβ 2022 11:46 (GMT -1) (11 Φεβ 2022 12:46 GMT)
3.9

9 km
530 km (329 mi)North Atlantic Ocean, 93 km νοτιοδυτικά από Lagos, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
11 Φεβ 2022 06:53 (GMT -1) (11 Φεβ 2022 07:53 GMT)
4.1

12 km
514 km (319 mi)North Atlantic Ocean, 92 km νοτιοδυτικά από Portimao, Πορτογαλία 6 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
1 Ιαν 2022 20:03 (GMT -1) (1 Ιαν 2022 21:03 GMT)
4.3

7 km
429 km (267 mi)North Atlantic Ocean, 296 km νοτιοανατολικά από Λισαβώνα, Πορτογαλία 627 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
27 Δεκ 2021 02:03 (GMT -1) (27 Δεκ 2021 03:03 GMT)
3.5

1 km
535 km (332 mi)North Atlantic Ocean, 96 km νοτιοδυτικά από Lagos, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
23 Δεκ 2021 18:05 (GMT -1) (23 Δεκ 2021 19:05 GMT)
3.2

80 km
549 km (341 mi)North Atlantic Ocean, 97 km νοτιοδυτικά από Lagos, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
11 Δεκ 2021 21:15 (GMT -1) (11 Δεκ 2021 22:15 GMT)
3.1

24 km
416 km (258 mi)North Atlantic Ocean, 78 km νοτιοανατολικά από Faro, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
3 Δεκ 2021 22:46 (GMT -1) (3 Δεκ 2021 23:46 GMT)
3.0

25 km
388 km (241 mi)North Atlantic Ocean, 49 km νοτιοανατολικά από Faro, Πορτογαλία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
26 Νοε 2021 15:46 (GMT -1) (26 Νοε 2021 16:46 GMT)
3.2

40 km
421 km (262 mi)North Atlantic Ocean, 55 km νότια από Faro, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
3 Νοε 2021 19:52 (GMT -1) (3 Νοε 2021 20:52 GMT)
3.1

10 km
494 km (307 mi)North Atlantic Ocean, 110 km νοτιοδυτικά από Faro, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
30 Οκτ 2021 19:50 (GMT +0) (30 Οκτ 2021 19:50 GMT)
3.0

20 km
362 km (225 mi)North Atlantic Ocean, 32 km νότια από Isla Cristina, Ισπανία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
6 Οκτ 2021 05:08 (GMT -1) (6 Οκτ 2021 06:08 GMT)
3.4

10 km
420 km (261 mi)North Atlantic Ocean, 51 km νότια από Faro, Πορτογαλία 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
7 Σεπ 2021 01:14 (GMT -1) (7 Σεπ 2021 02:14 GMT)
3.1

22 km
478 km (297 mi)North Atlantic Ocean, 107 km νότια από Faro, Πορτογαλία Περ.Χάρτης
21 Αυγ 2021 11:53 (GMT -1) (21 Αυγ 2021 12:53 GMT)
3.9

6 km
527 km (327 mi)North Atlantic Ocean, 98 km νοτιοδυτικά από Portimao, Πορτογαλία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.6 x 1014 joules (155 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1.3 x 105 τόνους TNT ή 8.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 24 Μαΐου 2022 16:29 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.