Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Chichigalpa, Chinandega, Νικαράγουα, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 10 Δεκεμβρίου 2022 05:44 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 9 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Chichigalpa είχε 9 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 5 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.8 σημειώθηκε North Pacific Ocean, Νικαράγουα, πριν από 16 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.1 | North Pacific Ocean, 52 km ΝΔ από Chinandega, Νικαράγουα -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.8 | North Pacific Ocean, 120 km ΝΔ από Chinandega, Νικαράγουα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Chichigalpa, Chinandega, Νικαράγουα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες13 σεισμοί9 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες51 σεισμοί39 σεισμοί M2+6 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες183 σεισμοί114 σεισμοί M2+39 σεισμοί M3+7 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 90 ημέρες795 σεισμοί432 σεισμοί M2+161 σεισμοί M3+25 σεισμοί M4+3 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες3,145 σεισμοί1,654 σεισμοί M2+859 σεισμοί M3+111 σεισμοί M4+12 σεισμοί M5+2 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (14 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 GMT (9 σεισμοί)
9 Δεκ 2022 23:38 (GMT -6) (10 Δεκ 2022 05:38 GMT)
2.1

5 km
North Pacific Ocean, 52 km νοτιοδυτικά από Chinandega, Νικαράγουα Περ.
9 Δεκ 2022 22:33 (GMT -6) (10 Δεκ 2022 04:33 GMT)
0.7

6 km
6 Km Al Noroeste De Volcán Telica, Nicaragua Περ.
9 Δεκ 2022 22:23 (GMT -6) (10 Δεκ 2022 04:23 GMT)
2.0

11 km
19 km βόρεια από Λεόν, Departamento de Leon, Νικαράγουα Περ.
9 Δεκ 2022 21:54 (GMT -6) (10 Δεκ 2022 03:54 GMT)
1.5

5 km
17 Km Al Noroeste De Tipitapa, Nicaragua Περ.
9 Δεκ 2022 21:49 (GMT -6) (10 Δεκ 2022 03:49 GMT)
1.9

6 km
21 km βορειοανατολικά από Chichigalpa, Νικαράγουα Περ.
9 Δεκ 2022 21:42 (GMT -6) (10 Δεκ 2022 03:42 GMT)
1.9

6 km
21 km βορειοανατολικά από Chichigalpa, Νικαράγουα Περ.
9 Δεκ 2022 19:56 (GMT -6) (10 Δεκ 2022 01:56 GMT)
2.7

72 km
Departamento de Usulutan, 21 km νοτιοδυτικά από San Miguel, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
9 Δεκ 2022 19:45 (GMT -6) (10 Δεκ 2022 01:45 GMT)
2.7

30 km
North Pacific Ocean, 72 km νοτιοδυτικά από San Rafael del Sur, Νικαράγουα Περ.
9 Δεκ 2022 18:50 (GMT -6) (10 Δεκ 2022 00:50 GMT)
2.0

52 km
North Pacific Ocean, 24 km νοτιοδυτικά από San Rafael del Sur, Νικαράγουα Περ.
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022 GMT (5 σεισμοί)
9 Δεκ 2022 15:25 (GMT -6) (9 Δεκ 2022 21:25 GMT)
2.1

22 km
14 km ανατολικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα Περ.
9 Δεκ 2022 12:50 (GMT -6) (9 Δεκ 2022 18:50 GMT)
2.5

14 km
13 km νοτιοδυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα Περ.
9 Δεκ 2022 08:35 (GMT -6) (9 Δεκ 2022 14:35 GMT)
2.1

5 km
19 km βορειοανατολικά από Chinandega, Νικαράγουα Περ.
9 Δεκ 2022 07:19 (GMT -6) (9 Δεκ 2022 13:19 GMT)
2.8

12 km
North Pacific Ocean, 120 km νοτιοδυτικά από Chinandega, Νικαράγουα Περ.
9 Δεκ 2022 04:56 (GMT -6) (9 Δεκ 2022 10:56 GMT)
1.9

7 km
10.9 km βορειοδυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.3 x 109 joules (920 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.791 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: volcan San Cristobal, Nicaragua (CRIN/NU network) | Show on map | Station Info
Seismic station volcan San Cristobal, Nicaragua: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 10 Δεκεμβρίου 2022 05:44 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings