Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Santa Maria, Oaxaca, Μεξικό, τις τελευταίες 24 ώρες την Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 24 Μαΐου 2022 00:14 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 8 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Santa Maria είχε 1 σεισμό μεγέθους 4.0 και 8 σεισμούς μεγέθους 3+.
Μέτριος σεισμός μεγέθους 4.0 σημειώθηκε Guerrero, Μεξικό, πριν από 11 ώρες.

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.0 | 14 km Ν από Ometepec, Guerrero, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near Santa Maria, Oaxaca, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:9 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 8 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 7 ημέρες:52 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+ | 48 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:219 σεισμοί | 7 σεισμοί M2+ | 199 σεισμοί M3+ | 13 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:637 σεισμοί | 18 σεισμοί M2+ | 565 σεισμοί M3+ | 53 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:2,365 σεισμοί | 69 σεισμοί M2+ | 2,111 σεισμοί M3+ | 183 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Ayoquezco de Aldama | Ayutla de los Libres | Azoyu | Copala | Cuajinicuilapa | Cuautepec | Guerrero | Igualapa | Juchitan | La Compañia | ...Προβολή όλων... | Xochistlahuaca | Zimatlan de Alvarez
...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (9 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 GMT (9 σεισμοί)
23 Μαΐ 2022 08:20 (GMT -5) (23 Μαΐ 2022 13:20 GMT)
4.0

7 km
14 km νότια από Ometepec, Guerrero, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 04:57 (GMT -5) (23 Μαΐ 2022 09:57 GMT)
3.3

7 km
8.2 km νότια από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 04:56 (GMT -5) (23 Μαΐ 2022 09:56 GMT)
3.1

11 km
9.9 km ανατολικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 04:38 (GMT -5) (23 Μαΐ 2022 09:38 GMT)
3.3

43 km
15 km βόρεια από Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 03:31 (GMT -5) (23 Μαΐ 2022 08:31 GMT)
3.1

5 km
24 km νοτιοανατολικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 03:28 (GMT -5) (23 Μαΐ 2022 08:28 GMT)
3.3

21 km
23 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 03:24 (GMT -5) (23 Μαΐ 2022 08:24 GMT)
3.4

16 km
24 km βορειοδυτικά από Rio Grande, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 03:14 (GMT -5) (23 Μαΐ 2022 08:14 GMT)
3.4

7 km
3.6 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 03:13 (GMT -5) (23 Μαΐ 2022 08:13 GMT)
3.5

5 km
4.8 km βορειοδυτικά από Santiago Pinotepa Nacional, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 1011 joules (31.3 megawatt hours, ισοδυναμεί με 26.9 τόνους TNT) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 24 Μαΐου 2022 00:14 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.