Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Dublin, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 25 Μαΐου 2022 11:21 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 23 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Dublin είχε 1 σεισμό μεγέθους 2.1. Σημειώθηκαν επίσης 23 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.1 σημειώθηκε 10km NW of Pinnacles, CA, πριν από 9 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.7 | 14km E of Pinnacles, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.1 | 10km NW of Pinnacles, CA -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Dublin, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:11 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:119 σεισμοί | 18 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:470 σεισμοί | 69 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:1,460 σεισμοί | 177 σεισμοί M2+ | 14 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:5,521 σεισμοί | 754 σεισμοί M2+ | 64 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 4 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (28 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 GMT (7 σεισμοί)
25 Μαΐ 2022 03:50 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 10:50 GMT)
?

n/a
5 km νοτιοανατολικά από Modesto, Stanislaus County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 03:43 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 10:43 GMT)
1.7

14 km
14km E of Pinnacles, CA Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 01:47 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 08:47 GMT)
?

n/a
32 km ανατολικά από Folsom, Sacramento County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 23:03 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 06:03 GMT)
0.7

1.9 km
8km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 22:49 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 05:49 GMT)
?

n/a
1.3 km δυτικά από Σαν Φρανσίσκο, San Francisco County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 5 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 20:51 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 03:51 GMT)
0.8

2.7 km
6km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 19:14 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 02:14 GMT)
2.1

9.2 km
10km NW of Pinnacles, CA Περ.Χάρτης
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 GMT (21 σεισμοί)
24 Μαΐ 2022 16:49 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 23:49 GMT)
0.9

2 km
7km WNW of Cobb, CA Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 15:50 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 22:50 GMT)
1.2

2.4 km
4km NNW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 15:45 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 22:45 GMT)
0.8

2.6 km
7km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 15:14 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 22:14 GMT)
?

n/a
3 km βορειοδυτικά από Σαν Φρανσίσκο, San Francisco County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 14:35 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 21:35 GMT)
0.3

1.8 km
5km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 14:33 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 21:33 GMT)
0.4

1.4 km
4km NNW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 13:50 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 20:50 GMT)
1.4

1 km
8km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 13:24 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 20:24 GMT)
0.4

10.8 km
3km NNW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 13:23 (GMT -7) (24 Μαΐ 2022 20:23 GMT)
0.5

3 km
1km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2 x 108 joules (56.6 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 25 Μαΐου 2022 11:21 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.