Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Morgan Hill, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 21 Μαΐου 2022 22:26 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Morgan Hill είχε 2 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 4 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.3 σημειώθηκε 4km NNW of Pinnacles, CA, πριν από 23 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.3 | 15km NE of Chualar, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.3 | 4km NNW of Pinnacles, CA -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Morgan Hill, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:6 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:23 σεισμοί | 4 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:156 σεισμοί | 41 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:592 σεισμοί | 130 σεισμοί M2+ | 10 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:2,290 σεισμοί | 562 σεισμοί M2+ | 53 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (8 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (7 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 11:14 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 18:14 GMT)
?

n/a
1.7 km ανατολικά από Berkeley, Alameda County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 10:40 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 17:40 GMT)
1.3

10.7 km
15km NE of Chualar, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 08:57 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 15:57 GMT)
1.1

5.5 km
15km NW of Pinnacles, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 05:50 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 12:50 GMT)
2.0

7.2 km
24km NE of Alum Rock, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 04:54 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 11:54 GMT)
1.2

2.5 km
4km ESE of Hayward, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 00:56 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 07:56 GMT)
1.8

8.8 km
4km NNE of Pinnacles, CA Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 18:07 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 01:07 GMT)
?

n/a
13 km νότια από Σαν Χοσέ, Santa Clara County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
20 Μαΐ 2022 16:07 (GMT -7) (20 Μαΐ 2022 23:07 GMT)
2.3

3 km
4km NNW of Pinnacles, CA Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.8 x 108 joules (79.2 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 21 Μαΐου 2022 22:26 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.