Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Washington City, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 14 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 20 Μαΐου 2022 21:39 GMT -
Τις τελευταίες 14 ημέρες, Washington είχε 2 μικρούς σεισμούς κάτω των 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.7 | 8 Km SW of Mineral, Virginia -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 1.8 | 9 Km S of Louisa, Virginia -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Washington City, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:2 σεισμοί
Τελευταίες 7 ημέρες:2 σεισμοί
Τελευταίες 30 ημέρες:2 σεισμοί
Τελευταίες 90 ημέρες:3 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 365 ημέρες:12 σεισμοί | 6 σεισμοί M2+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
Απόκρυψη μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (40 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 GMT (5 σεισμοί)
20 Μαΐ 2022 11:32 (GMT -4) (20 Μαΐ 2022 15:32 GMT)
?

n/a
1.2 km δυτικά από York, Πενσυλβάνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 10:47 (GMT -4) (20 Μαΐ 2022 14:47 GMT)
?

n/a
Βιρτζίνια, 10.6 km νότια από Washington, Washington DC, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 00:25 (GMT -4) (20 Μαΐ 2022 04:25 GMT)
?

n/a
1.1 km ανατολικά από Harrisburg, Dauphin County, Πενσυλβάνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 00:00 (GMT -4) (20 Μαΐ 2022 04:00 GMT)
1.7

6.8 km
8 Km SW of Mineral, Virginia Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 00:00 (GMT -4) (20 Μαΐ 2022 04:00 GMT)
1.8

4.7 km
9 Km S of Louisa, Virginia Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
19 Μαΐ 2022 18:45 (GMT -4) (19 Μαΐ 2022 22:45 GMT)
?

n/a
19 km νοτιοανατολικά από Reading, Berks County, Πενσυλβάνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 12:36 (GMT -4) (19 Μαΐ 2022 16:36 GMT)
?

n/a
12 km βόρεια από York, Πενσυλβάνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 02:44 (GMT -4) (19 Μαΐ 2022 06:44 GMT)
?

n/a
Μέριλαντ, 33 km ανατολικά από Washington, Washington DC, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 21:47 (GMT -4) (19 Μαΐ 2022 01:47 GMT)
?

n/a
Βιρτζίνια, 17 km δυτικά από Washington, Washington DC, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
18 Μαΐ 2022 15:16 (GMT -4) (18 Μαΐ 2022 19:16 GMT)
?

n/a
Nelson County, 39 km νοτιοδυτικά από Charlottesville, Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
17 Μαΐ 2022 13:45 (GMT -4) (17 Μαΐ 2022 17:45 GMT)
?

n/a
24 km νοτιοδυτικά από Φιλαδέλφεια, Filadelfia konderria County, Πενσυλβάνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 00:16 (GMT -4) (17 Μαΐ 2022 04:16 GMT)
?

n/a
Montgomery County, Μέριλαντ, 17 km βορειοδυτικά από Washington, Washington DC, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
16 Μαΐ 2022 15:44 (GMT -4) (16 Μαΐ 2022 19:44 GMT)
?

n/a
29 km βορειοδυτικά από Bensalem, Bucks County, Πενσυλβάνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 00:48 (GMT -4) (16 Μαΐ 2022 04:48 GMT)
?

n/a
28 km δυτικά από Wilmington, New Castle County, Ντέλαγουερ, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
15 Μαΐ 2022 13:44 (GMT -4) (15 Μαΐ 2022 17:44 GMT)
?

n/a
1.7 km βόρεια από Odenton, Anne Arundel County, Μέριλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 00:25 (GMT -4) (15 Μαΐ 2022 04:25 GMT)
?

n/a
16 km βόρεια από Charlottesville, Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.4 x 107 joules (15 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 20 Μαΐου 2022 21:39 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.