Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Washington City, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 30 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 18 Μαΐου 2022 15:58 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
Απόκρυψη μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (50 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
17 Μαΐ 2022 13:45 (GMT -4) (17 Μαΐ 2022 17:45 GMT)
?

n/a
6.1 km δυτικά από Chester, Delaware County, Πενσυλβάνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 00:16 (GMT -4) (17 Μαΐ 2022 04:16 GMT)
?

n/a
Μέριλαντ, 17 km βορειοδυτικά από Washington, Washington DC, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
16 Μαΐ 2022 15:44 (GMT -4) (16 Μαΐ 2022 19:44 GMT)
?

n/a
3.1 km νοτιοανατολικά από Lansdale, Montgomery County, Πενσυλβάνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 00:48 (GMT -4) (16 Μαΐ 2022 04:48 GMT)
?

n/a
28 km δυτικά από Wilmington, New Castle County, Ντέλαγουερ, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
15 Μαΐ 2022 13:44 (GMT -4) (15 Μαΐ 2022 17:44 GMT)
?

n/a
1.7 km βόρεια από Odenton, Anne Arundel County, Μέριλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 00:25 (GMT -4) (15 Μαΐ 2022 04:25 GMT)
?

n/a
16 km βόρεια από Charlottesville, Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
14 Μαΐ 2022 06:06 (GMT -4) (14 Μαΐ 2022 10:06 GMT)
?

n/a
Henrico County, 5.4 km ανατολικά από Richmond, Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
14 Μαΐ 2022 00:48 (GMT -4) (14 Μαΐ 2022 04:48 GMT)
?

n/a
9.6 km βορειοανατολικά από Richmond, Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
13 Μαΐ 2022 09:12 (GMT -4) (13 Μαΐ 2022 13:12 GMT)
?

n/a
1.3 km νότια από Georgetown, Loudoun County, Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
13 Μαΐ 2022 08:02 (GMT -4) (13 Μαΐ 2022 12:02 GMT)
?

n/a
6.6 km βορειοανατολικά από Aberdeen, Hartford County, Μέριλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
13 Μαΐ 2022 06:41 (GMT -4) (13 Μαΐ 2022 10:41 GMT)
?

n/a
Stafford County, 14 km βόρεια από Fredericksburg, Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 GMT (5 σεισμοί)
12 Μαΐ 2022 14:54 (GMT -4) (12 Μαΐ 2022 18:54 GMT)
?

n/a
Frederick County, 6.9 km νοτιοδυτικά από Winchester, Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
12 Μαΐ 2022 13:55 (GMT -4) (12 Μαΐ 2022 17:55 GMT)
?

n/a
Fauquier County, 26 km νοτιοδυτικά από Linton Hall, Prince William County, Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
12 Μαΐ 2022 10:34 (GMT -4) (12 Μαΐ 2022 14:34 GMT)
?

n/a
1.9 km βορειοδυτικά από Edgewood, Hartford County, Μέριλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
12 Μαΐ 2022 01:49 (GMT -4) (12 Μαΐ 2022 05:49 GMT)
?

n/a
15 km ανατολικά από Baltimore, Μέριλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
11 Μαΐ 2022 21:50 (GMT -4) (12 Μαΐ 2022 01:50 GMT)
?

n/a
24 km νοτιοδυτικά από Germantown, Montgomery County, Μέριλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 18 Μαΐου 2022 15:58 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.