Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Rancho Santa Margarita, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 21 Μαΐου 2022 22:48 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 22 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Rancho Santa Margarita είχε 1 σεισμό μεγέθους 2.3. Σημειώθηκαν επίσης 22 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.3 σημειώθηκε 16km N of Borrego Springs, CA, πριν από 7 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.0 | 9km NW of Garnet, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.3 | 16km N of Borrego Springs, CA -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Rancho Santa Margarita, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:8 σεισμοί | 1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:105 σεισμοί | 12 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:412 σεισμοί | 45 σεισμοί M2+ | 4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:1,330 σεισμοί | 133 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:5,372 σεισμοί | 492 σεισμοί M2+ | 57 σεισμοί M3+ | 6 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (24 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (22 σεισμοί)
21 Μαΐ 2022 15:03 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 22:03 GMT)
1.0

15 km
9km NW of Garnet, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 11:57 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 18:57 GMT)
1.9

12 km
5km SSW of Lytle Creek, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 10:30 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 17:30 GMT)
0.6

7.7 km
15km SSE of Anza, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 09:16 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 16:16 GMT)
2.3

9.4 km
16km N of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 08:07 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 15:07 GMT)
?

n/a
6.2 km ανατολικά από Rancho Cucamonga, San Bernardino County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 11 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 07:18 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 14:18 GMT)
1.1

9.6 km
8km SSW of Big Bear Lake, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 06:54 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 13:54 GMT)
0.9

18 km
7km N of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 04:21 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 11:21 GMT)
0.8
9km WNW of Morongo Valley, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 03:10 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 10:10 GMT)
0.6

7.9 km
14km SE of Anza, CA Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 02:33 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 09:33 GMT)
1.0

7.5 km
7km WNW of Desert Hot Springs, CA Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 23:15 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 06:15 GMT)
0.7

15 km
8km NNE of Aguanga, CA Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 23:01 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 06:01 GMT)
0.8

6.2 km
7km NE of Desert Hot Springs, CA Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 22:56 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 05:56 GMT)
0.7

8 km
13km WNW of Anza, CA Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 19:48 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 02:48 GMT)
0.7

16 km
5km S of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 19:48 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 02:48 GMT)
0.7

16 km
5km S of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 19:29 (GMT -7) (21 Μαΐ 2022 02:29 GMT)
1.6

2.8 km
10km WNW of Big Bear Lake, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.9 x 108 joules (81.3 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 21 Μαΐου 2022 22:48 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.