Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 6 Δεκεμβρίου 2021 00:04 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Fullerton, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 6 Δεκεμβρίου 2021 00:04 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 14 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (58 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 21:49 GMT (8 σεισμοί)
5 Δεκ 2021 13:49 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 21:49 GMT)
?

n/a
1.1 km ανατολικά από Chino, San Bernardino County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 07:06 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 15:06 GMT)
1.1

4.2 km
4km NNW of Fontana, CA 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 06:25 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 14:25 GMT)
?

n/a
1 km νότια από Costa Mesa, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 05:42 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 13:42 GMT)
1.3

12 km
5km SW of Redlands, CA ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 03:10 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 11:10 GMT)
2.7

10.6 km
San Bernardino County, 8.8 km βόρεια από Moreno Valley, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 23:04 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 07:04 GMT)
?

n/a
6 km νοτιοδυτικά από Ριβερσάιντ, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 20:13 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 04:13 GMT)
1.0

11 km
7km NNW of Fontana, CA ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 17:38 (GMT -8) (5 Δεκ 2021 01:38 GMT)
1.8

14 km
7km S of Redlands, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 15:19 GMT (15 σεισμοί)
4 Δεκ 2021 07:19 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 15:19 GMT)
1.9

25 km
2km NNE of Santa Ana, CA ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 06:56 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 14:56 GMT)
?

n/a
4.8 km νότια από Ontario, San Bernardino County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 06:54 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 14:54 GMT)
1.9

3.7 km
5.1 km νοτιοανατολικά από Ontario, San Bernardino County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 06:54 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 14:54 GMT)
1.9

3.7 km
3km SE of Ontario, CA ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 05:54 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 13:54 GMT)
1.1

13 km
4km W of Devore, CA ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 03:17 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 11:17 GMT)
1.2

3.1 km
5km NW of Fontana, CA ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 02:21 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 10:21 GMT)
1.1

13 km
4km NNE of Moreno Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 02:13 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 10:13 GMT)
0.7

13 km
Southern California 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 02:13 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 10:13 GMT)
0.7

13 km
4km NNE of Moreno Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 02:07 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 10:07 GMT)
0.9

11 km
4km NNE of Moreno Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 00:24 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 08:24 GMT)
?

n/a
6.4 km νοτιοδυτικά από Mission Viejo, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 22:45 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 06:45 GMT)
1.0

14 km
3km NNW of Loma Linda, CA ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 22:45 (GMT -8) (4 Δεκ 2021 06:45 GMT)
?

n/a
1.2 km νοτιοδυτικά από Lakewood, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.3 x 109 joules (362 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.311 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube