Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 26 Ιανουαρίου 2022 17:47 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Costa Mesa, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 26 Ιανουαρίου 2022 17:47 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 2.0 - 24km WSW of Dana Point, CA, Δευ, 24 Ιαν 2022 11:25 (GMT -8)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 1.7 - 3km S of Lake View Terrace, CA, Τρί, 25 Ιαν 2022 09:23 (GMT -8)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 5 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (42 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 17:23 GMT (5 σεισμοί)
25 Ιαν 2022 09:23 (GMT -8) (25 Ιαν 2022 17:23 GMT)
1.7

0.7 km
3km S of Lake View Terrace, CA Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 05:20 (GMT -8) (25 Ιαν 2022 13:20 GMT)
1.0

7.3 km
2km ENE of La Mirada, CA Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 05:06 (GMT -8) (25 Ιαν 2022 13:06 GMT)
0.9

12 km
12km NNW of Rancho Cucamonga, CA Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 05:05 (GMT -8) (25 Ιαν 2022 13:05 GMT)
0.7

12 km
12km NNW of Rancho Cucamonga, CA Περ.Χάρτης
25 Ιαν 2022 05:04 (GMT -8) (25 Ιαν 2022 13:04 GMT)
1.6

7.5 km
3km E of La Mirada, CA Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 21:01 GMT (6 σεισμοί)
24 Ιαν 2022 13:01 (GMT -8) (24 Ιαν 2022 21:01 GMT)
1.1

0.4 km
2km NE of Norco, CA Περ.Χάρτης
24 Ιαν 2022 13:00 (GMT -8) (24 Ιαν 2022 21:00 GMT)
0.9

0.5 km
6km N of Lake Elsinore, CA Περ.Χάρτης
24 Ιαν 2022 11:25 (GMT -8) (24 Ιαν 2022 19:25 GMT)
2.0

14 km
24km WSW of Dana Point, CA Περ.Χάρτης
24 Ιαν 2022 11:10 (GMT -8) (24 Ιαν 2022 19:10 GMT)
1.5

2.8 km
2km W of Mira Loma, CA Περ.Χάρτης
24 Ιαν 2022 03:19 (GMT -8) (24 Ιαν 2022 11:19 GMT)
1.0

13 km
6km SSE of Chino Hills, CA Περ.Χάρτης
23 Ιαν 2022 23:05 (GMT -8) (24 Ιαν 2022 07:05 GMT)
?

n/a
Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 16:36 GMT (4 σεισμοί)
23 Ιαν 2022 08:36 (GMT -8) (23 Ιαν 2022 16:36 GMT)
1.3

2.1 km
4km SW of Anaheim, CA Περ.Χάρτης
23 Ιαν 2022 01:50 (GMT -8) (23 Ιαν 2022 09:50 GMT)
1.1

14 km
2km ENE of Loma Linda, CA Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 22:29 (GMT -8) (23 Ιαν 2022 06:29 GMT)
1.1

0.2 km
9km SSW of Woodcrest, CA Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 21:21 (GMT -8) (23 Ιαν 2022 05:21 GMT)
1.2

8.1 km
5km N of Rancho Cucamonga, CA Περ.Χάρτης
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 21:15 GMT (14 σεισμοί)
22 Ιαν 2022 13:15 (GMT -8) (22 Ιαν 2022 21:15 GMT)
1.5

13 km
3km WNW of Placentia, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.2 x 108 joules (89 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube