Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Naranjo, Provincia de Alajuela, Κόστα Ρίκα, τις τελευταίες 24 ώρες την Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 24 Μαΐου 2022 02:59 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 7 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 11 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Naranjo είχε 1 σεισμό μεγέθους 4.8, 7 σεισμούς μεγέθους 3+ και 11 σεισμούς μεγέθους 2+.
Μέτριος σεισμός μεγέθους 4.8 έγινε αισθητός στο/στην Provincia de Guanacaste, Κόστα Ρίκα, πριν από 9 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.4 | 32 km ΝΔ από Νικόγια, Κόστα Ρίκα -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.8 | 20 km Δ από Νικόγια, Κόστα Ρίκα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Naranjo, Provincia de Alajuela, Κόστα Ρίκα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:19 σεισμοί | 11 σεισμοί M2+ | 7 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 7 ημέρες:45 σεισμοί | 23 σεισμοί M2+ | 17 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:143 σεισμοί | 65 σεισμοί M2+ | 64 σεισμοί M3+ | 8 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 90 ημέρες:365 σεισμοί | 165 σεισμοί M2+ | 181 σεισμοί M3+ | 11 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:1,259 σεισμοί | 553 σεισμοί M2+ | 633 σεισμοί M3+ | 49 σεισμοί M4+ | 4 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (19 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 GMT (19 σεισμοί)
23 Μαΐ 2022 14:21 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 20:21 GMT)
3.4

10 km
32 km νοτιοδυτικά από Νικόγια, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 11:34 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 17:34 GMT)
4.8

35 km
20 km δυτικά από Νικόγια, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα - 106 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 05:14 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 11:14 GMT)
2.9

3 km
30 km ανατολικά από Λιμπέρια, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 04:16 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 10:16 GMT)
3.2

19 km
North Pacific Ocean, 47 km νότια από Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 02:05 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 08:05 GMT)
2.3

7 km
North Pacific Ocean, 53 km νότια από Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 02:02 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 08:02 GMT)
2.3

5 km
North Pacific Ocean, 97 km νοτιοδυτικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 01:50 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 07:50 GMT)
3.0

8 km
North Pacific Ocean, 100 km νοτιοδυτικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 01:47 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 07:47 GMT)
2.7

5 km
North Pacific Ocean, 56 km νότια από Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 01:37 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 07:37 GMT)
2.1

9 km
North Pacific Ocean, 48 km νότια από Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 01:34 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 07:34 GMT)
2.6

6 km
North Pacific Ocean, 58 km νότια από Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 01:26 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 07:26 GMT)
2.5

6 km
North Pacific Ocean, 55 km νότια από Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 01:17 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 07:17 GMT)
2.9

6 km
North Pacific Ocean, 95 km νοτιοδυτικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 01:14 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 07:14 GMT)
2.8

19 km
North Pacific Ocean, 47 km νότια από Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 01:07 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 07:07 GMT)
3.3

15 km
North Pacific Ocean, 47 km νότια από Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 01:05 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 07:05 GMT)
3.4

2 km
North Pacific Ocean, 91 km νοτιοδυτικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 01:01 (GMT -6) (23 Μαΐ 2022 07:01 GMT)
3.2

7 km
North Pacific Ocean, 93 km νοτιοδυτικά από Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 1012 joules (301 megawatt hours, ισοδυναμεί με 259 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 24 Μαΐου 2022 02:59 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.