Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 27 Νοεμβρίου 2021 21:56 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Citrus Heights, Sacramento County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 27 Νοεμβρίου 2021 21:56 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
Απόκρυψη 13 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (13 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 01:55 GMT (1 σεισμός)
25 Νοε 2021 17:55 (GMT -8) (26 Νοε 2021 01:55 GMT)
?

n/a
Yuba County, 3.8 km βορειοανατολικά από Yuba City, Sutter County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 20:31 GMT (4 σεισμοί)
24 Νοε 2021 12:31 (GMT -8) (24 Νοε 2021 20:31 GMT)
?

n/a
6.6 km νοτιοδυτικά από Σακραμέντο, Sacramento County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 02:03 (GMT -8) (24 Νοε 2021 10:03 GMT)
?

n/a
Yuba County, 7.9 km βορειοανατολικά από Yuba City, Sutter County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 00:23 (GMT -8) (24 Νοε 2021 08:23 GMT)
?

n/a
Colusa County, 34 km δυτικά από Yuba City, Sutter County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 21:09 (GMT -8) (24 Νοε 2021 05:09 GMT)
?

n/a
5.4 km βορειοδυτικά από Elk Grove, Sacramento County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 22:48 GMT (1 σεισμός)
23 Νοε 2021 14:48 (GMT -8) (23 Νοε 2021 22:48 GMT)
?

n/a
19 km βορειοανατολικά από Lodi, San Joaquin County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 10:03 GMT (1 σεισμός)
22 Νοε 2021 02:03 (GMT -8) (22 Νοε 2021 10:03 GMT)
?

n/a
3.7 km βορειοδυτικά από Βάκαβιλ, Solano County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 18:30 GMT (5 σεισμοί)
21 Νοε 2021 10:30 (GMT -8) (21 Νοε 2021 18:30 GMT)
?

n/a
Sacramento County, 8.7 km νοτιοδυτικά από Roseville, Placer County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 01:27 (GMT -8) (21 Νοε 2021 09:27 GMT)
?

n/a
Nevada County, 38 km βορειοανατολικά από Roseville, Placer County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 23:11 (GMT -8) (21 Νοε 2021 07:11 GMT)
?

n/a
6.6 km νότια από Βάκαβιλ, Solano County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 20:21 (GMT -8) (21 Νοε 2021 04:21 GMT)
?

n/a
7.7 km βορειοδυτικά από Σακραμέντο, Sacramento County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 17:38 (GMT -8) (21 Νοε 2021 01:38 GMT)
?

n/a
64 km βόρεια από Fremont, Alameda County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 23:37 GMT (1 σεισμός)
20 Νοε 2021 15:37 (GMT -8) (20 Νοε 2021 23:37 GMT)
?

n/a
2.5 km νοτιοανατολικά από Σακραμέντο, Sacramento County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube