Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 30 Νοεμβρίου 2021 19:27 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Ρίνο, Washoe County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 30 Νοεμβρίου 2021 19:27 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 1.9 - 17 Km NNW of Stagecoach, Nevada, Τετ, 24 Νοε 2021 14:37 (GMT -8)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 0.9 - 6 Km ENE of Floriston, California, Σάβ, 27 Νοε 2021 15:54 (GMT -8)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
Απόκρυψη 5 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (16 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 23:54 GMT (5 σεισμοί)
27 Νοε 2021 15:54 (GMT -8) (27 Νοε 2021 23:54 GMT)
0.9

8.4 km
6 Km ENE of Floriston, California ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 15:31 (GMT -8) (27 Νοε 2021 23:31 GMT)
1.2

12 km
7 Km ENE of Floriston, California ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 15:30 (GMT -8) (27 Νοε 2021 23:30 GMT)
1.4

0.7 km
3 Km NE of Floriston, California ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 12:19 (GMT -8) (27 Νοε 2021 20:19 GMT)
?

n/a
2.6 km βορειοδυτικά από Sparks, Washoe County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 07:08 (GMT -8) (27 Νοε 2021 15:08 GMT)
?

n/a
0.2 km ανατολικά από Ρίνο, Washoe County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 10:40 GMT (2 σεισμοί)
26 Νοε 2021 02:40 (GMT -8) (26 Νοε 2021 10:40 GMT)
0.4

15 km
16 Km NNW of Sutcliffe, Nevada ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 16:12 (GMT -8) (26 Νοε 2021 00:12 GMT)
0.6

16 km
10 Km N of Sutcliffe, Nevada ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 09:50 GMT (1 σεισμός)
25 Νοε 2021 01:50 (GMT -8) (25 Νοε 2021 09:50 GMT)
1.2

10.2 km
11 Km N of Truckee, California ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 22:37 GMT (7 σεισμοί)
24 Νοε 2021 14:37 (GMT -8) (24 Νοε 2021 22:37 GMT)
1.9

0.9 km
17 Km NNW of Stagecoach, Nevada ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 07:04 (GMT -8) (24 Νοε 2021 15:04 GMT)
0.5

9.8 km
4 Km NNE of Lemmon Valley, Nevada ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 23:06 (GMT -8) (24 Νοε 2021 07:06 GMT)
0.5

16 km
16 Km NNW of Sutcliffe, Nevada ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 22:31 (GMT -8) (24 Νοε 2021 06:31 GMT)
?

n/a
5.2 km νότια από Κάρσον Σίτι, Carson City County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 20:09 (GMT -8) (24 Νοε 2021 04:09 GMT)
0.3

10.3 km
8 Km WNW of Glenbrook, Nevada ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 19:35 (GMT -8) (24 Νοε 2021 03:35 GMT)
0.2

10.3 km
8 Km WNW of Glenbrook, Nevada ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 17:18 (GMT -8) (24 Νοε 2021 01:18 GMT)
?

n/a
Douglas County, 24 km νοτιοδυτικά από Κάρσον Σίτι, Carson City County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 21:35 GMT (1 σεισμός)
23 Νοε 2021 13:35 (GMT -8) (23 Νοε 2021 21:35 GMT)
?

n/a
11 km νότια από Sparks, Washoe County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.4 x 107 joules (17.7 kilowatt hours) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel