3 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί, Θήβα, Κεντρική Ελλάδα, τις τελευταίες 24 ώρες την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 28 Ιουνίου 2022 03:35 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 26 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Θήβα είχε 4 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 26 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.4 σημειώθηκε 22 km Β από Platanítis, Αχαία, Δυτική Ελλάδα, πριν από 15 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.7 | 1.2 km ΒΔ από Θήβα, Κεντρική Ελλάδα -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.4 | 22 km Β από Platanítis, Αχαία, Δυτική Ελλάδα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Θήβα, Κεντρική Ελλάδα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:30 σεισμοί | 4 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:154 σεισμοί | 23 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:799 σεισμοί | 142 σεισμοί M2+ | 16 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:4,617 σεισμοί | 802 σεισμοί M2+ | 60 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:11,437 σεισμοί | 2,587 σεισμοί M2+ | 220 σεισμοί M3+ | 17 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (30 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 GMT (13 σεισμοί)
28 Ιου 2022 06:23 (GMT +3) (28 Ιου 2022 03:23 GMT)
1.7

5 km
1.2 km βορειοδυτικά από Θήβα, Κεντρική Ελλάδα Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 06:08 (GMT +3) (28 Ιου 2022 03:08 GMT)
1.2

5 km
Greece Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 05:31 (GMT +3) (28 Ιου 2022 02:31 GMT)
1.8

13 km
Αιγαίο Πέλαγος, 177 km βόρεια από Αθήνα, Ελλάδα Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 04:55 (GMT +3) (28 Ιου 2022 01:55 GMT)
1.7

6.7 km
28 km δυτικά από Λάρισα, Θεσσαλία, Ελλάδα Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 04:48 (GMT +3) (28 Ιου 2022 01:48 GMT)
1.3

7.8 km
Greece: 2 Km ENE From Thebes Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 04:23 (GMT +3) (28 Ιου 2022 01:23 GMT)
1.8

10.9 km
2.1 km δυτικά από Θήβα, Κεντρική Ελλάδα Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 04:07 (GMT +3) (28 Ιου 2022 01:07 GMT)
1.2

12 km
Greece: 6 Km S From Ypato Voiotia Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 03:59 (GMT +3) (28 Ιου 2022 00:59 GMT)
1.2

9.6 km
Greece: 4 Km SSE From Thebes Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 03:49 (GMT +3) (28 Ιου 2022 00:49 GMT)
1.9

15 km
Greece: 13 Km NE From Thermo Aitoloakarnania Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 03:44 (GMT +3) (28 Ιου 2022 00:44 GMT)
1.0

12 km
Greece: 7 Km W From Asopia Voiotia Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 03:40 (GMT +3) (28 Ιου 2022 00:40 GMT)
1.4

12 km
Greece Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 03:27 (GMT +3) (28 Ιου 2022 00:27 GMT)
1.0

10.9 km
Greece: 12 Km ESE From Patrai Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 03:26 (GMT +3) (28 Ιου 2022 00:26 GMT)
2.1

10 km
Southern Greece Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 GMT (17 σεισμοί)
28 Ιου 2022 02:05 (GMT +3) (27 Ιου 2022 23:05 GMT)
1.4

16 km
Greece: 12 Km NE From Thermo Aitoloakarnania Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 01:38 (GMT +3) (27 Ιου 2022 22:38 GMT)
1.7

15 km
Greece: 4 Km SSE From Poros Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 01:32 (GMT +3) (27 Ιου 2022 22:32 GMT)
1.4

15 km
Greece: 10 Km SW From Aliveri Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.7 x 108 joules (268 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.231 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 28 Ιουνίου 2022 03:35 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.