3 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί, Barstow, California, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 27 Ιουνίου 2022 22:05 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 34 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Barstow είχε 2 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 34 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.2 σημειώθηκε 12km WSW of Manhattan Beach, CA, πριν από 18 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.1 | 14km SSW of Searles Valley, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.2 | 12km WSW of Manhattan Beach, CA -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Barstow, California, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:16 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:105 σεισμοί | 11 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:512 σεισμοί | 45 σεισμοί M2+ | 4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:1,554 σεισμοί | 144 σεισμοί M2+ | 13 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:6,435 σεισμοί | 528 σεισμοί M2+ | 57 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (37 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 GMT (34 σεισμοί)
27 Ιου 2022 12:51 (GMT -7) (27 Ιου 2022 19:51 GMT)
2.1

0.9 km
14km SSW of Searles Valley, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 11:59 (GMT -7) (27 Ιου 2022 18:59 GMT)
1.5

2.4 km
8km SSE of Home Gardens, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 11:58 (GMT -7) (27 Ιου 2022 18:58 GMT)
1.4

23 km
1km WSW of Murrieta Hot Springs, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 11:54 (GMT -7) (27 Ιου 2022 18:54 GMT)
1.3

0.3 km
7km SSW of Mojave, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 10:46 (GMT -7) (27 Ιου 2022 17:46 GMT)
1.1

0.9 km
11km S of Olancha, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 09:45 (GMT -7) (27 Ιου 2022 16:45 GMT)
0.6

8.2 km
16km ESE of Little Lake, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 09:43 (GMT -7) (27 Ιου 2022 16:43 GMT)
0.6

14 km
9km SW of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 07:25 (GMT -7) (27 Ιου 2022 14:25 GMT)
0.4

8 km
13km WNW of Anza, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 07:12 (GMT -7) (27 Ιου 2022 14:12 GMT)
0.7

8.4 km
16km ESE of Little Lake, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 07:07 (GMT -7) (27 Ιου 2022 14:07 GMT)
1.2

6.7 km
21km ESE of Little Lake, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 06:51 (GMT -7) (27 Ιου 2022 13:51 GMT)
0.9

8.3 km
16km ENE of Coso Junction, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 06:11 (GMT -7) (27 Ιου 2022 13:11 GMT)
0.3

9.2 km
18km ESE of Little Lake, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 05:57 (GMT -7) (27 Ιου 2022 12:57 GMT)
1.3

13 km
3km E of Mead Valley, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 05:43 (GMT -7) (27 Ιου 2022 12:43 GMT)
1.6

9.1 km
8km SSW of Lucerne Valley, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 04:34 (GMT -7) (27 Ιου 2022 11:34 GMT)
0.7

7.1 km
22km ESE of Anza, CA Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 04:31 (GMT -7) (27 Ιου 2022 11:31 GMT)
0.7

1.3 km
11km NE of Indio, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.5 x 108 joules (97 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 27 Ιουνίου 2022 22:05 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.