Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Jacona de Plancarte, México, Μεξικό, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 2 Φεβρουαρίου 2023 03:00 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 5 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Jacona de Plancarte είχε 5 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 1 σεισμό μεγέθους 2.9.
Μέτριος σεισμός μεγέθους 3.8 σημειώθηκε Michoacan, Μεξικό, πριν από 7 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.6 | 8.3 km Ν από Los Reyes de Salgado, Michoacan, Μεξικό -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.8 | 7.9 km Ν από Los Reyes de Salgado, Michoacan, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near Jacona de Plancarte, México, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες6 σεισμοί1 σεισμός M2+5 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες29 σεισμοί1 σεισμός M2+28 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες65 σεισμοί2 σεισμοί M2+60 σεισμοί M3+3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες223 σεισμοί3 σεισμοί M2+203 σεισμοί M3+17 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες566 σεισμοί15 σεισμοί M2+501 σεισμοί M3+50 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (7 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 GMT (7 σεισμοί)
1 Φεβ 2023 15:59 (GMT -6) (1 Φεβ 2023 21:59 GMT)
3.6

3.9 km
8.3 km νότια από Los Reyes de Salgado, Michoacan, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.
1 Φεβ 2023 15:09 (GMT -6) (1 Φεβ 2023 21:09 GMT)
3.7

2.7 km
3.9 km νοτιοδυτικά από Los Reyes de Salgado, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.
1 Φεβ 2023 13:52 (GMT -6) (1 Φεβ 2023 19:52 GMT)
3.8

2.6 km
7.9 km νότια από Los Reyes de Salgado, Michoacan, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.
1 Φεβ 2023 03:37 (GMT -6) (1 Φεβ 2023 09:37 GMT)
3.1

15 km
15 km βορειοδυτικά από Matamoros, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.
1 Φεβ 2023 03:25 (GMT -6) (1 Φεβ 2023 09:25 GMT)
3.2

30 km
Mexico: 13 Km Al NORTE De COALCOMAN, MICH
Το ενιωσα
Περ.
1 Φεβ 2023 01:48 (GMT -6) (1 Φεβ 2023 07:48 GMT)
2.9

30 km
Mexico: 28 Km Al SUROESTE De CD GUZMAN, JAL Περ.
31 Ιαν 2023 21:02 (GMT -6) (1 Φεβ 2023 03:02 GMT)
?

n/a
Near Celaya, Guanajuato, Mexico (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7.8 x 1010 joules (21.7 megawatt hours, ισοδυναμεί με 18.7 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Morelia, Mich, MX (MOIG/MX network) | Show on map | Station Info
Seismic station Morelia, Mich, MX: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 2 Φεβρουαρίου 2023 03:00 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings