Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, San Juan, National Capital Region, Φιλιππίνες, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 21 Μαΐου 2022 22:23 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 5 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, San Juan είχε 1 σεισμό μεγέθους 6.1 και 2 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 5 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 6.1 | 6.2 km Δ από Balayan, Batangas, Calabarzon, Φιλιππίνες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near San Juan, National Capital Region, Φιλιππίνες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:8 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+ | 0 σεισμοί M3+ | 0 σεισμοί M4+ | 0 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+
Τελευταίες 7 ημέρες:33 σεισμοί | 19 σεισμοί M2+ | 0 σεισμοί M3+ | 0 σεισμοί M4+ | 0 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+
Τελευταίες 30 ημέρες:181 σεισμοί | 94 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+ | 0 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+
Τελευταίες 90 ημέρες:698 σεισμοί | 376 σεισμοί M2+ | 45 σεισμοί M3+ | 6 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+ | 1 σεισμός M6+
Τελευταίες 365 ημέρες:2,695 σεισμοί | 1,568 σεισμοί M2+ | 199 σεισμοί M3+ | 29 σεισμοί M4+ | 6 σεισμοί M5+ | 2 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (10 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 GMT (10 σεισμοί)
22 Μαΐ 2022 06:09 (GMT +8) (21 Μαΐ 2022 22:09 GMT)
?

n/a
Southern Manila District, 14 km νοτιοανατολικά από Μανίλα, Φιλιππίνες (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 05:50 (GMT +8) (21 Μαΐ 2022 21:50 GMT)
6.1

136 km
6.2 km δυτικά από Balayan, Batangas, Calabarzon, Φιλιππίνες
Το ενιωσα - 154 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 05:10 (GMT +8) (21 Μαΐ 2022 21:10 GMT)
2.4

109 km
24 km ανατολικά από Botolan, Φιλιππίνες 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 04:26 (GMT +8) (21 Μαΐ 2022 20:26 GMT)
2.1

90 km
South China Sea, 18 km νότια από Calatagan, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 02:22 (GMT +8) (21 Μαΐ 2022 18:22 GMT)
1.8

9 km
Philippine Sea, 26 km βορειοανατολικά από Karligan, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 00:28 (GMT +8) (21 Μαΐ 2022 16:28 GMT)
1.7

23 km
14 km νοτιοανατολικά από Masinloc, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 20:21 (GMT +8) (21 Μαΐ 2022 12:21 GMT)
1.6

1 km
Philippine Sea, 19 km ανατολικά από Karligan, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 13:59 (GMT +8) (21 Μαΐ 2022 05:59 GMT)
1.5

13 km
South China Sea, 12 km νότια από Balayan, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 09:58 (GMT +8) (21 Μαΐ 2022 01:58 GMT)
?

n/a
12 km βορειοανατολικά από San Pablo City, Φιλιππίνες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 08:57 (GMT +8) (21 Μαΐ 2022 00:57 GMT)
1.6

71 km
South China Sea, 20 km νοτιοδυτικά από Nasugbu, Φιλιππίνες Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.9 x 1013 joules (24.8 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 21302 τόνους TNT ή 1.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 21 Μαΐου 2022 22:23 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.