Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2021 09:01 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Santa Maria, Municipio de Santa María de Jesús, Departamento de Sacatepéquez, Γουατεμάλα: Σεπτέμβριος 2021

Τελευταία ανανενώση 28 Νοεμβρίου 2021 09:01 GMT -

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 6 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (8 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 20:36 GMT (1 σεισμός)
18 Σεπ 2021 14:36 (GMT -6) (18 Σεπ 2021 20:36 GMT)
3.2

1 km
Santa Rosa, 38 km νοτιοδυτικά από Jutiapa, Γουατεμάλα 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 05:28 GMT (1 σεισμός)
10 Σεπ 2021 23:28 (GMT -6) (11 Σεπ 2021 05:28 GMT)
?

n/a
1.4 km ανατολικά από Πόλη της Γουατεμάλας, Γουατεμάλα (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021 01:49 GMT (1 σεισμός)
7 Σεπ 2021 19:49 (GMT -6) (8 Σεπ 2021 01:49 GMT)
?

n/a
5.8 km νοτιοδυτικά από Πόλη της Γουατεμάλας, Γουατεμάλα (unconfirmed) 8 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021 05:12 GMT (1 σεισμός)
3 Σεπ 2021 23:12 (GMT -6) (4 Σεπ 2021 05:12 GMT)
?

n/a
Municipio de Santa Catarina Pinula, 9.2 km νοτιοανατολικά από Πόλη της Γουατεμάλας, Γουατεμάλα (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021 20:18 GMT (1 σεισμός)
2 Σεπ 2021 14:18 (GMT -6) (2 Σεπ 2021 20:18 GMT)
?

n/a
Municipio de San José Poaquil, 23 km βόρεια από Chimaltenango, Γουατεμάλα (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021 20:44 GMT (3 σεισμοί)
1 Σεπ 2021 14:44 (GMT -6) (1 Σεπ 2021 20:44 GMT)
?

n/a
Municipio de Pochuta, 23 km νοτιοδυτικά από Chimaltenango, Γουατεμάλα (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
1 Σεπ 2021 14:44 (GMT -6) (1 Σεπ 2021 20:44 GMT)
?

n/a
Departamento de Jutiapa, 13 km ανατολικά από Cuilapa, Γουατεμάλα (unconfirmed) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
1 Σεπ 2021 04:11 (GMT -6) (1 Σεπ 2021 10:11 GMT)
3.4

232 km
Santa Rosa, 31 km νοτιοανατολικά από Πόλη της Γουατεμάλας, Γουατεμάλα ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.2 x 1010 joules (3.31 megawatt hours, ισοδυναμεί με 2.85 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel