Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Blenheim, Marlborough, Νέα Ζηλανδία, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 28 Ιανουαρίου 2023 03:58 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 6 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 6 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Blenheim είχε 6 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 6 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.3 σημειώθηκε West Coast, Νέα Ζηλανδία, πριν από 1 ώρα και 57 λεπτά.

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.3 | 97 km Α από Greymouth, Grey District, West Coast, Νέα Ζηλανδία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Blenheim, Marlborough, Νέα Ζηλανδία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες12 σεισμοί6 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες98 σεισμοί40 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες348 σεισμοί141 σεισμοί M2+15 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες1,075 σεισμοί448 σεισμοί M2+39 σεισμοί M3+4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες4,174 σεισμοί1,903 σεισμοί M2+188 σεισμοί M3+22 σεισμοί M4+4 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (12 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 GMT (4 σεισμοί)
28 Ιαν 2023 15:01 (GMT +13) (28 Ιαν 2023 02:01 GMT)
2.3

5 km
97 km ανατολικά από Greymouth, Νέα Ζηλανδία Περ.
28 Ιαν 2023 14:50 (GMT +13) (28 Ιαν 2023 01:50 GMT)
2.3

143 km
Tasman, 51 km δυτικά από Nelson, Νέα Ζηλανδία Περ.
28 Ιαν 2023 14:33 (GMT +13) (28 Ιαν 2023 01:33 GMT)
2.0

5 km
Canterbury, Νέα Ζηλανδία, 106 km βόρεια από Pegasus Περ.
28 Ιαν 2023 13:45 (GMT +13) (28 Ιαν 2023 00:45 GMT)
2.2

51 km
Tasman Sea, 51 km βορειοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία Περ.
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 GMT (8 σεισμοί)
28 Ιαν 2023 11:00 (GMT +13) (27 Ιαν 2023 22:00 GMT)
2.2

88 km
Tasman Sea, 119 km βορειοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία Περ.
28 Ιαν 2023 07:07 (GMT +13) (27 Ιαν 2023 18:07 GMT)
1.4

9.7 km
New Zealand Περ.
28 Ιαν 2023 07:04 (GMT +13) (27 Ιαν 2023 18:04 GMT)
2.1

5 km
Canterbury, 84 km νότια από Blenheim, Νέα Ζηλανδία Περ.
28 Ιαν 2023 06:30 (GMT +13) (27 Ιαν 2023 17:30 GMT)
1.8

100 km
Tasman Sea, 138 km βορειοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία Περ.
28 Ιαν 2023 02:57 (GMT +13) (27 Ιαν 2023 13:57 GMT)
1.7

5 km
New Zealand Περ.
28 Ιαν 2023 01:01 (GMT +13) (27 Ιαν 2023 12:01 GMT)
1.1

24 km
New Zealand Περ.
27 Ιαν 2023 19:17 (GMT +13) (27 Ιαν 2023 06:17 GMT)
1.0

23 km
New Zealand Περ.
27 Ιαν 2023 17:13 (GMT +13) (27 Ιαν 2023 04:13 GMT)
1.5

24 km
New Zealand Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.4 x 108 joules (233 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.2 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: South Karori, New Zealand (SNZO/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station South Karori, New Zealand: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 28 Ιανουαρίου 2023 03:58 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings