Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 27 Νοεμβρίου 2021 22:12 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Inglewood, Los Angeles County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 27 Νοεμβρίου 2021 22:12 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (40 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 15:14 GMT (4 σεισμοί)
27 Νοε 2021 07:14 (GMT -8) (27 Νοε 2021 15:14 GMT)
1.5

14 km
1km NW of Baldwin Hills, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 03:09 (GMT -8) (27 Νοε 2021 11:09 GMT)
1.7

5.2 km
1km ESE of Carson, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 02:39 (GMT -8) (27 Νοε 2021 10:39 GMT)
?

n/a
6 km νοτιοδυτικά από Westminster, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 01:25 (GMT -8) (27 Νοε 2021 09:25 GMT)
?

n/a
39 km βορειοδυτικά από La Habra, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 20:51 GMT (5 σεισμοί)
26 Νοε 2021 12:51 (GMT -8) (26 Νοε 2021 20:51 GMT)
?

n/a
2 km δυτικά από Arcadia, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 01:15 (GMT -8) (26 Νοε 2021 09:15 GMT)
0.9

2.8 km
2km W of Pacoima, CA 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 01:12 (GMT -8) (26 Νοε 2021 09:12 GMT)
2.4

2.1 km
1km ESE of San Fernando, CA 15 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 01:01 (GMT -8) (26 Νοε 2021 09:01 GMT)
?

n/a
1 km νότια από Irvine, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 17:38 (GMT -8) (26 Νοε 2021 01:38 GMT)
?

n/a
7.9 km δυτικά από Mission Viejo, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 14:00 GMT (3 σεισμοί)
25 Νοε 2021 06:00 (GMT -8) (25 Νοε 2021 14:00 GMT)
?

n/a
3.7 km βορειοδυτικά από San Clemente, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 6 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 21:52 (GMT -8) (25 Νοε 2021 05:52 GMT)
?

n/a
0.4 km δυτικά από Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 18:07 (GMT -8) (25 Νοε 2021 02:07 GMT)
?

n/a
1.1 km βορειοανατολικά από San Pedro, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 19:13 GMT (5 σεισμοί)
24 Νοε 2021 11:13 (GMT -8) (24 Νοε 2021 19:13 GMT)
?

n/a
3.9 km νοτιοδυτικά από Diamond Bar, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 03:41 (GMT -8) (24 Νοε 2021 11:41 GMT)
?

n/a
1.9 km βορειοανατολικά από Van Nuys, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 06:29 GMT
2.5

59 km
North Pacific Ocean, 41 km δυτικά από Torrance, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 22:26 (GMT -8) (24 Νοε 2021 06:26 GMT)
?

n/a
12 km βορειοανατολικά από Oxnard, Ventura County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 236 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 18:15 (GMT -8) (24 Νοε 2021 02:15 GMT)
?

n/a
4 km ανατολικά από Camarillo, Ventura County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 21:38 GMT (4 σεισμοί)
23 Νοε 2021 13:38 (GMT -8) (23 Νοε 2021 21:38 GMT)
?

n/a
1 km βορειοανατολικά από Fullerton, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 07:56 (GMT -8) (23 Νοε 2021 15:56 GMT)
1.3

0.3 km
6km NNW of Thousand Oaks, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 06:08 (GMT -8) (23 Νοε 2021 14:08 GMT)
?

n/a
7.5 km βορειοανατολικά από West Covina, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 16:16 (GMT -8) (23 Νοε 2021 00:16 GMT)
?

n/a
4.9 km νότια από Westminster, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 23:57 GMT (9 σεισμοί)
22 Νοε 2021 15:57 (GMT -8) (22 Νοε 2021 23:57 GMT)
0.8

11 km
4km NNW of Wrightwood, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 15:22 (GMT -8) (22 Νοε 2021 23:22 GMT)
?

n/a
3.2 km ανατολικά από Huntington Beach, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους) 4 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 11:04 (GMT -8) (22 Νοε 2021 19:04 GMT)
?

n/a
Orange County, 6.4 km δυτικά από Corona, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 04:23 (GMT -8) (22 Νοε 2021 12:23 GMT)
?

n/a
134 km βορειοδυτικά από Escondido, San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 00:44 (GMT -8) (22 Νοε 2021 08:44 GMT)
1.5

17 km
3km S of Long Beach, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 21:40 (GMT -8) (22 Νοε 2021 05:40 GMT)
?

n/a
3.9 km βορειοανατολικά από Λονγκ Μπιτς, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 20:42 (GMT -8) (22 Νοε 2021 04:42 GMT)
?

n/a
3 km ανατολικά από Torrance, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 20:00 (GMT -8) (22 Νοε 2021 04:00 GMT)
1.4

9.7 km
5km NNW of Rancho Cucamonga, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 17:26 (GMT -8) (22 Νοε 2021 01:26 GMT)
1.3

3.7 km
6km WNW of Sylmar, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 19:16 GMT (10 σεισμοί)
21 Νοε 2021 11:16 (GMT -8) (21 Νοε 2021 19:16 GMT)
1.2

5.1 km
5km SE of Ontario, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 10:40 (GMT -8) (21 Νοε 2021 18:40 GMT)
?

n/a
2.1 km νότια από Van Nuys, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 10:23 (GMT -8) (21 Νοε 2021 18:23 GMT)
1.5

0.2 km
5km SW of Littlerock, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 07:00 (GMT -8) (21 Νοε 2021 15:00 GMT)
?

n/a
1.7 km βορειοανατολικά από Woodland Hills, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 22:45 (GMT -8) (21 Νοε 2021 06:45 GMT)
1.0

6.5 km
10km E of Villa Park, CA ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 22:20 (GMT -8) (21 Νοε 2021 06:20 GMT)
0.8

13 km
5km N of Altadena, CA ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 21:35 (GMT -8) (21 Νοε 2021 05:35 GMT)
?

n/a
5.5 km νοτιοδυτικά από Inglewood, Κομητεία Λος Άντζελες County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 21:13 (GMT -8) (21 Νοε 2021 05:13 GMT)
1.4

8.1 km
3km SW of Highland Park, CA ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 21:09 (GMT -8) (21 Νοε 2021 05:09 GMT)
0.9

6.4 km
2km NE of La Habra, CA ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2021 17:01 (GMT -8) (21 Νοε 2021 01:01 GMT)
?

n/a
6.9 km βορειοδυτικά από Lake Forest, Orange County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7 x 108 joules (194 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.167 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube