Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 5 Δεκεμβρίου 2021 14:01 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Τουλούζη, Haute-Garonne, Occitanie, Γαλλία: Σεπτέμβριος 2021

Τελευταία ανανενώση 5 Δεκεμβρίου 2021 14:01 GMT -

Κατάλογος σεισμών

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (6 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 06:21 GMT (1 σεισμός)
27 Σεπ 2021 08:21 (GMT +2) (27 Σεπ 2021 06:21 GMT)
3.1

5 km
18 km δυτικά από Τουλούζη, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 09:05 GMT (1 σεισμός)
15 Σεπ 2021 11:05 (GMT +2) (15 Σεπ 2021 09:05 GMT)
1.1
France: Near Muret (quarry Blast) ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 18:25 GMT (1 σεισμός)
12 Σεπ 2021 20:25 (GMT +2) (12 Σεπ 2021 18:25 GMT)
1.5
17 km ανατολικά από Saint-Gaudens, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021 09:00 GMT (1 σεισμός)
9 Σεπ 2021 11:00 (GMT +2) (9 Σεπ 2021 09:00 GMT)
1.7
15 km δυτικά από Μοντωμπάν, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021 10:05 GMT (1 σεισμός)
3 Σεπ 2021 12:05 (GMT +2) (3 Σεπ 2021 10:05 GMT)
0.9
France: Near Tarbes (quarry Blast) ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021 09:28 GMT (1 σεισμός)
1 Σεπ 2021 11:28 (GMT +2) (1 Σεπ 2021 09:28 GMT)
1.7
16 km νότια από Αλμπί, Tarn, Occitanie, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.9 x 109 joules (800 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.688 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube