Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Draguignan, Provence-Alpes-Côte d’Azur, Γαλλία, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 1 Δεκεμβρίου 2022 01:09 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 7 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Draguignan είχε 1 σεισμό μεγέθους 2.4. Σημειώθηκαν επίσης 7 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.4 σημειώθηκε Western Mediterranean, Γαλλία, πριν από 15 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.6 | Italy: 2 Km SW Monterosso Grana (CN) -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.4 | Western Mediterranean, 19 km ΝΑ από Hyères, Γαλλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Draguignan, Provence-Alpes-Côte d’Azur, Γαλλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες6 σεισμοί1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες31 σεισμοί2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες110 σεισμοί13 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+
Τελευταίες 90 ημέρες314 σεισμοί39 σεισμοί M2+3 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες1,467 σεισμοί163 σεισμοί M2+13 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (9 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 GMT (9 σεισμοί)
30 Νοε 2022 23:10 (GMT +1) (30 Νοε 2022 22:10 GMT)
1.6

12 km
Italy: 2 Km SW Monterosso Grana (CN) Περ.
30 Νοε 2022 23:03 (GMT +1) (30 Νοε 2022 22:03 GMT)
1.3

12 km
Italy: 3 Km SW Monterosso Grana (CN) Περ.
30 Νοε 2022 10:55 (GMT +1) (30 Νοε 2022 09:55 GMT)
2.4
Western Mediterranean, 19 km νοτιοανατολικά από Hyères, Γαλλία Περ.
30 Νοε 2022 10:36 (GMT +1) (30 Νοε 2022 09:36 GMT)
1.2

6.5 km
France: Near Nice Περ.
30 Νοε 2022 08:55 (GMT +1) (30 Νοε 2022 07:55 GMT)
0.8
Italy: Near Nice (quarry Blast) Περ.
30 Νοε 2022 08:52 (GMT +1) (30 Νοε 2022 07:52 GMT)
1.0
France: Near Nice (quarry Blast) Περ.
30 Νοε 2022 08:15 (GMT +1) (30 Νοε 2022 07:15 GMT)
1.8
10.3 km νοτιοανατολικά από Draguignan, Γαλλία 1 αναφοράΠερ.
30 Νοε 2022 06:03 (GMT +1) (30 Νοε 2022 05:03 GMT)
0.8

7.4 km
Italy: Near Turin Περ.
30 Νοε 2022 05:47 (GMT +1) (30 Νοε 2022 04:47 GMT)
?

n/a
9.4 km ανατολικά από Κάννες, Γαλλία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.1 x 108 joules (86.7 kilowatt hours) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Tunnel de Badole - Saint Sauveur en Rue, France (SSB/G network) | Show on map | Station Info
Seismic station Tunnel de Badole - Saint Sauveur en Rue, France: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 1 Δεκεμβρίου 2022 01:09 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings