Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Ascoli Piceno, Μάρκε, Ιταλία, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 30 Ιανουαρίου 2023 21:18 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 5 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 16 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Ascoli Piceno είχε 5 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 16 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.5 σημειώθηκε Αμπρούτσο, Ιταλία, πριν από 15 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.8 | 14 km Ν από Foligno, Provincia di Perugia, Ούμπρια, Ιταλία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.5 | 17 km Β από Pizzoli, Province of L'Aquila, Αμπρούτσο, Ιταλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Ascoli Piceno, Μάρκε, Ιταλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες17 σεισμοί5 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες156 σεισμοί38 σεισμοί M2+5 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες631 σεισμοί97 σεισμοί M2+17 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες2,510 σεισμοί564 σεισμοί M2+67 σεισμοί M3+7 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες6,664 σεισμοί871 σεισμοί M2+89 σεισμοί M3+8 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (21 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 GMT (17 σεισμοί)
30 Ιαν 2023 20:54 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 19:54 GMT)
1.8

7.9 km
14 km νότια από Foligno, Ιταλία Περ.
30 Ιαν 2023 19:54 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 18:54 GMT)
1.0

11 km
Italy: 4 Km SW Costacciaro (PG) Περ.
30 Ιαν 2023 18:46 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 17:46 GMT)
1.0

10.1 km
Italy: 6 Km N Cascia (PG) Περ.
30 Ιαν 2023 17:29 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 16:29 GMT)
2.4

7.5 km
Adriatic Sea, 32 km ανατολικά από Pesaro, Μάρκε, Ιταλία Περ.
30 Ιαν 2023 13:53 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 12:53 GMT)
1.5

10.2 km
Italy: 2 Km E Pioraco (MC) Περ.
30 Ιαν 2023 10:31 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 09:31 GMT)
0.9

9.4 km
Central Italy Περ.
30 Ιαν 2023 09:27 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 08:27 GMT)
0.7

13 km
Central Italy Περ.
30 Ιαν 2023 08:43 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 07:43 GMT)
1.6

7.6 km
Italy: 4 Km E Piobbico (PU) Περ.
30 Ιαν 2023 06:56 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 05:56 GMT)
2.5

14 km
17 km βόρεια από Pizzoli, Ιταλία Περ.
30 Ιαν 2023 05:13 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 04:13 GMT)
1.7

8.3 km
Italy: Costa Marchigiana Pesarese (Pesaro-Urbino) Περ.
30 Ιαν 2023 05:05 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 04:05 GMT)
0.8

11 km
Central Italy Περ.
30 Ιαν 2023 04:05 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 03:05 GMT)
1.6

10.1 km
Italy: 5 Km W Amatrice (RI) Περ.
30 Ιαν 2023 04:03 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 03:03 GMT)
0.3

11 km
Central Italy Περ.
30 Ιαν 2023 03:50 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 02:50 GMT)
2.5

19 km
8.8 km βορειοανατολικά από Cesena, Ιταλία Περ.
30 Ιαν 2023 03:49 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 02:49 GMT)
1.1

8.5 km
Italy: 3 Km W Fossato Di Vico (PG) Περ.
30 Ιαν 2023 03:23 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 02:23 GMT)
2.4

19 km
9.2 km βορειοανατολικά από Cesena, Ιταλία Περ.
30 Ιαν 2023 03:16 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 02:16 GMT)
1.9

15 km
7.8 km ανατολικά από Cesena, Ιταλία Περ.
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 GMT (4 σεισμοί)
30 Ιαν 2023 00:31 (GMT +1) (29 Ιαν 2023 23:31 GMT)
2.3

10 km
Adriatic Sea, 85 km νοτιοδυτικά από Sibenik, Κροατία Περ.
30 Ιαν 2023 00:27 (GMT +1) (29 Ιαν 2023 23:27 GMT)
1.5

22 km
Italy: 3 Km NW Gualdo (MC) Περ.
30 Ιαν 2023 00:21 (GMT +1) (29 Ιαν 2023 23:21 GMT)
1.0

14 km
Italy: 2 Km E Scheggia E Pascelupo (PG) Περ.
30 Ιαν 2023 00:05 (GMT +1) (29 Ιαν 2023 23:05 GMT)
1.1

10.3 km
Italy: 1 Km W Borgo Velino (RI) Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.6 x 109 joules (433 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.372 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: L'Aquila, Italy (AQU/MN network) | Show on map | Station Info
Seismic station L'Aquila, Italy: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 30 Ιανουαρίου 2023 21:18 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings