Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Vernon, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς, τις τελευταίες 14 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 30 Νοεμβρίου 2022 08:42 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 14 ημέρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 9 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 14 ημέρες, Vernon είχε 1 σεισμό μεγέθους 4.8 και 2 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 9 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.2 | Canada: 12 Km NE of Ucluelet, BC -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.8 | North Pacific Ocean, 83 km Ν από Vernon, Regional District of Mount Waddington, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Vernon, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρεςΔεν υπάρχουν επιβεβαιωμένοι σεισμοί.
Τελευταίες 7 ημέρες7 σεισμοί2 σεισμοί M2+0 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες40 σεισμοί7 σεισμοί M2+3 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες1,709 σεισμοί460 σεισμοί M2+3 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες2,664 σεισμοί550 σεισμοί M2+23 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (13 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
22 Νοε 2022 15:49 (GMT -8) (22 Νοε 2022 23:49 GMT)
1.7
Vancouver Island, Canada Region Περ.
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
17 Νοε 2022 15:17 (GMT -8) (17 Νοε 2022 23:17 GMT)
0.8

16 km
Canada: 15 Km SW of Port Hardy, BC Περ.
17 Νοε 2022 15:17 (GMT -8) (17 Νοε 2022 23:17 GMT)
0.8

16 km
Vancouver Island, Canada Region Περ.
17 Νοε 2022 13:40 (GMT -8) (17 Νοε 2022 21:40 GMT)
1.6

28 km
Canada: 80 Km W of Gold River, BC Περ.
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
16 Νοε 2022 15:38 (GMT -8) (16 Νοε 2022 23:38 GMT)
1.3
Vancouver Island, Canada Region Περ.
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 GMT (5 σεισμοί)
28 Νοε 2022 15:42 (GMT -8) (28 Νοε 2022 23:42 GMT)
1.2

10 km
Canada: 12 Km NE of Ucluelet, BC Περ.
28 Νοε 2022 15:18 (GMT -8) (28 Νοε 2022 23:18 GMT)
2.1

15 km
27 km νότια από Πορτ Άλμπερνι, Regional District of Alberni-Clayoquot, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς Περ.
28 Νοε 2022 15:18 (GMT -8) (28 Νοε 2022 23:18 GMT)
1.9

18 km
North Pacific Ocean, 28 km νότια από Πορτ Άλμπερνι, Regional District of Alberni-Clayoquot, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς Περ.
28 Νοε 2022 14:10 (GMT -8) (28 Νοε 2022 22:10 GMT)
1.8
13 km νότια από Powell River, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς Περ.
27 Νοε 2022 21:10 (GMT -9) (28 Νοε 2022 06:10 GMT)
2.8

10 km
North Pacific Ocean, Καναδάς Περ.
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
27 Νοε 2022 05:05 (GMT -8) (27 Νοε 2022 13:05 GMT)
1.8

15 km
North Pacific Ocean, Καναδάς Περ.
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
25 Νοε 2022 20:47 (GMT -8) (26 Νοε 2022 04:47 GMT)
?

n/a
10.8 km βόρεια από Cumberland, Comox Valley Regional District, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
25 Νοε 2022 19:50 (GMT -8) (26 Νοε 2022 03:50 GMT)
4.8

32 km
North Pacific Ocean, 83 km νότια από Vernon, Regional District of Mount Waddington, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς
Το ενιωσα - 143 εκθέσεις
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1 x 1012 joules (278 megawatt hours, ισοδυναμεί με 239 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Electron Hydro (TRON/CC network) | Show on map | Station Info
Seismic station Electron Hydro: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 30 Νοεμβρίου 2022 08:42 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings