Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Σίσακ, Sisak-Moslavina, Κροατία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 24 Νοεμβρίου 2022 10:18 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 12 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 131 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Σίσακ είχε 4 σεισμούς μεγέθους 6.0 ή μεγαλύτερο, 12 σεισμούς μεγέθους 5+ και 131 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.0 | Sisak-Moslavina, 41 km ΝΑ από Ζάγκρεμπ, Κροατία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.2 | Sisak-Moslavina, 27 km ΝΑ από Ζάγκρεμπ, Κροατία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
4.0+
5.0+
6.0+
Filter by age:

όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (147 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
24 Ιου 2022 12:33 (GMT +2) (24 Ιου 2022 10:33 GMT)
4.0

10.6 km
500 km (311 mi)Sisak-Moslavina, 41 km νοτιοανατολικά από Ζάγκρεμπ, Κροατία 20 εκθέσειςΠερ.
23 Σεπ 2021 01:32 (GMT +2) (22 Σεπ 2021 23:32 GMT)
4.1

2 km
509 km (316 mi)Sisak-Moslavina, 37 km νοτιοανατολικά από Ζάγκρεμπ, Κροατία 34 εκθέσειςΠερ.
17 Αυγ 2021 01:58 (GMT +2) (16 Αυγ 2021 23:58 GMT)
4.7

10 km
506 km (314 mi)9.4 km νοτιοδυτικά από Σίσακ, Sisak, Κροατία 710 εκθέσειςΠερ.
2 Aug 1:27 am (GMT +2) (1 Αυγ 2021 23:27 GMT)
4.1

5 km
505 km (314 mi)8.7 km νοτιοδυτικά από Σίσακ, Sisak, Κροατία 73 εκθέσειςΠερ.
24 Jul 3:43 pm (GMT +2) (24 Ιου 2021 13:43 GMT)
4.3

10 km
507 km (315 mi)7.2 km βορειοδυτικά από Σίσακ, Sisak, Κροατία 48 εκθέσειςΠερ.
6 Απρ 2021 10:54 (GMT +2) (6 Απρ 2021 08:54 GMT)
4.6

10 km
486 km (302 mi)23 km νότια από Σίσακ, Sisak, Κροατία 37 εκθέσειςΠερ.
3 Μαρ 2021 05:37 (GMT +1) (3 Μαρ 2021 04:37 GMT)
4.2

10 km
505 km (314 mi)Sisak-Moslavina, 30 km νότια από Ζάγκρεμπ, Κροατία 268 εκθέσειςΠερ.
24 Φεβ 2021 10:58 (GMT +1) (24 Φεβ 2021 09:58 GMT)
4.3

10 km
506 km (314 mi)Sisak-Moslavina, 43 km νοτιοανατολικά από Ζάγκρεμπ, Κροατία 206 εκθέσειςΠερ.
18 Φεβ 2021 13:08 (GMT +1) (18 Φεβ 2021 12:08 GMT)
4.1

10 km
502 km (312 mi)Sisak-Moslavina, 42 km νοτιοανατολικά από Ζάγκρεμπ, Κροατία 117 εκθέσειςΠερ.
15 Ιαν 2021 13:01 (GMT +1) (15 Ιαν 2021 12:01 GMT)
4.2

10 km
494 km (307 mi)Sisak-Moslavina, 2.9 km νότια από Hotnja, Κροατία 108 εκθέσειςΠερ.
10 Ιαν 2021 12:58 (GMT +1) (10 Ιαν 2021 11:58 GMT)
4.2

10 km
497 km (309 mi)1.1 km δυτικά από Novi Farkašić, Κροατία 39 εκθέσειςΠερ.
9 Ιαν 2021 22:29 (GMT +1) (9 Ιαν 2021 21:29 GMT)
4.5

10 km
503 km (313 mi)1.3 km δυτικά από Petkovac, Κροατία 807 εκθέσειςΠερ.
6 Ιαν 2021 18:01 (GMT +1) (6 Ιαν 2021 17:01 GMT)
5.0

10 km
498 km (309 mi)2.4 km δυτικά από Petrinja, Sisak-Moslavina, Κροατία 2527 εκθέσειςΠερ.
4 Ιαν 2021 07:49 (GMT +1) (4 Ιαν 2021 06:49 GMT)
4.5

5 km
497 km (309 mi)5 Km W of Petrinja, Croatia 670 εκθέσειςΠερ.
31 Δεκ 2020 09:15 (GMT +1) (31 Δεκ 2020 08:15 GMT)
4.1

10 km
498 km (309 mi)CROATIA 1334 εκθέσειςΠερ.
31 Δεκ 2020 04:33 (GMT +1) (31 Δεκ 2020 03:33 GMT)
4.1

10 km
500 km (311 mi)NW Balkan Region, Croatia 438 εκθέσειςΠερ.
30 Δεκ 2020 09:21 (GMT +1) (30 Δεκ 2020 08:21 GMT)
4.0

2 km
497 km (309 mi)CROATIA 91 εκθέσειςΠερ.
30 Δεκ 2020 06:26 (GMT +1) (30 Δεκ 2020 05:26 GMT)
4.7

10 km
498 km (309 mi)CROATIA 953 εκθέσειςΠερ.
30 Δεκ 2020 06:15 (GMT +1) (30 Δεκ 2020 05:15 GMT)
4.8

8 km
500 km (311 mi)CROATIA 1143 εκθέσειςΠερ.
29 Δεκ 2020 13:34 (GMT +1) (29 Δεκ 2020 12:34 GMT)
4.4

10 km
496 km (308 mi)CROATIA 273 εκθέσειςΠερ.
29 Dec 2020 12:30 (29 Δεκ 2020 11:30 GMT)
4.0

10 km
494 km (307 mi)Sisak / Kroatien, Croatia Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.7 x 1014 joules (129 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1.1 x 105 τόνους TNT ή 7 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Arzberg, Steiermark, Austria (ARSA/OE network) | Show on map | Station Info
Seismic station Arzberg, Steiermark, Austria: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 7 Δεκεμβρίου 2022 10:06 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings