Τελευταίοι σεισμοί, Jalapa, Oaxaca, Μεξικό, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 13 Αυγούστου 2022 16:07 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Τις τελευταίες 24 ώρες, Jalapa είχε 9 σεισμούς μεγέθους μεταξύ 3-4 Ρίχτερ. Δείτε τους σεισμούς τις τελευταίες 30 ημέρες!
Μικρός σεισμός μεγέθους 3.9 σημειώθηκε Veracruz, Μεξικό, πριν από 19 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.7 | 38 km ΒΔ από Matias Romero Avendaño, Oaxaca, Μεξικό -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.9 | Veracruz, 49 km Δ από Raudales Malpaso, Tecpatan, Chiapas, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 3.0 in or near Jalapa, Oaxaca, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:9 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:43 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 37 σεισμοί M3+ | 6 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:205 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 172 σεισμοί M3+ | 33 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:632 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 497 σεισμοί M3+ | 134 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:2,619 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 2,112 σεισμοί M3+ | 500 σεισμοί M4+ | 7 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Asuncion Cacalotepec | Asuncion Ixtaltepec | Asuncion Tlacolulita | Candelaria Loxicha | Ciudad Ixtepec | El Barrio de la Soledad | El Espinal | Guevea de Humboldt | Heroica Ciudad de Juchitan de Zaragoza | Magdalena Tequisistlan | ...Προβολή όλων... | Villa Diaz Ordaz | Yaxe
...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (9 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 GMT (3 σεισμοί)
13 Αυγ 2022 04:08 (GMT -5) (13 Αυγ 2022 09:08 GMT)
3.7

110 km
38 km βορειοδυτικά από Matias Romero Avendaño, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
13 Αυγ 2022 02:41 (GMT -6) (13 Αυγ 2022 08:41 GMT)
3.8

16 km
North Pacific Ocean, 101 km νοτιοανατολικά από Salina Cruz, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
13 Αυγ 2022 02:35 (GMT -5) (13 Αυγ 2022 07:35 GMT)
3.8

17 km
North Pacific Ocean, 40 km νοτιοανατολικά από Puerto Escondido, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 GMT (6 σεισμοί)
12 Αυγ 2022 16:52 (GMT -5) (12 Αυγ 2022 21:52 GMT)
3.6

36 km
1.3 km βορειοανατολικά από Crucecita, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
12 Αυγ 2022 16:14 (GMT -5) (12 Αυγ 2022 21:14 GMT)
3.9

177 km
Veracruz, 49 km δυτικά από Raudales Malpaso, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
12 Αυγ 2022 13:55 (GMT -6) (12 Αυγ 2022 19:55 GMT)
3.7

49 km
Mexico: 124 Km Al SUROESTE De TONALA, CHIS
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
12 Αυγ 2022 14:50 (GMT -5) (12 Αυγ 2022 19:50 GMT)
3.7

116 km
Mexico: 10 Km Al NORESTE De MATIAS ROMERO, OAX
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
12 Αυγ 2022 13:44 (GMT -5) (12 Αυγ 2022 18:44 GMT)
3.6

150 km
Mexico: 53 Km Al SUR De SAYULA DE ALEMAN, VER
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
12 Αυγ 2022 13:36 (GMT -5) (12 Αυγ 2022 18:36 GMT)
3.8

130 km
Mexico: 46 Km Al SURESTE De SAYULA DE ALEMAN, VER
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.4 x 1011 joules (66.2 megawatt hours, ισοδυναμεί με 57 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 13 Αυγούστου 2022 16:07 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings