Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Prunedale, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 26 Μαΐου 2022 05:53 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 6 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Prunedale είχε 2 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 6 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μικρός σεισμός μεγέθους 2.8 σημειώθηκε Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, πριν από 1 ώρα και 57 λεπτά.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.3 | 5km NNW of Parkfield, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.8 | 8.9 km Β από Salinas, Monterey County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Prunedale, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:7 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:43 σεισμοί | 14 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:166 σεισμοί | 46 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:589 σεισμοί | 131 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:2,232 σεισμοί | 552 σεισμοί M2+ | 50 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (11 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
25 Μαΐ 2022 21:53 (GMT -7) (26 Μαΐ 2022 04:53 GMT)
0.3

6.5 km
5km NNW of Parkfield, CA Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 20:56 (GMT -7) (26 Μαΐ 2022 03:56 GMT)
2.8

65 km
8.9 km βόρεια από Salinas, Monterey County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 GMT (9 σεισμοί)
25 Μαΐ 2022 16:52 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 23:52 GMT)
?

n/a
2.6 km βορειοανατολικά από Petaluma, Sonoma County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 14:39 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 21:39 GMT)
2.5

5.5 km
10km SSW of Ridgemark, CA Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 12:44 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 19:44 GMT)
1.5

10.2 km
7km N of Santa Margarita, CA Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 11:21 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 18:21 GMT)
?

n/a
11 km δυτικά από Tracy, San Joaquin County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 08:56 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 15:56 GMT)
1.1

7.8 km
3km ESE of Aromas, CA Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 06:25 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 13:25 GMT)
1.5

0.2 km
18km SE of Pinnacles, CA Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 05:53 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 12:53 GMT)
1.6

10.6 km
6km NNE of Tres Pinos, CA Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 03:50 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 10:50 GMT)
?

n/a
5 km νοτιοανατολικά από Modesto, Stanislaus County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 03:43 (GMT -7) (25 Μαΐ 2022 10:43 GMT)
1.7

14 km
14km E of Pinnacles, CA Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 109 joules (394 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.339 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 26 Μαΐου 2022 05:53 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.