3 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί, Kelseyville, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 26 Ιουνίου 2022 14:04 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 23 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Kelseyville είχε 2 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 23 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μικρός σεισμός μεγέθους 2.4 σημειώθηκε Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, πριν από 4 ώρες.

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.4 | 23 km ΝΔ από Santa Rosa, Sonoma County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Kelseyville, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:7 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:91 σεισμοί | 8 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:284 σεισμοί | 38 σεισμοί M2+ | 3 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:1,052 σεισμοί | 128 σεισμοί M2+ | 7 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:4,839 σεισμοί | 701 σεισμοί M2+ | 76 σεισμοί M3+ | 9 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (28 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 GMT (11 σεισμοί)
26 Ιου 2022 04:40 (GMT -7) (26 Ιου 2022 11:40 GMT)
?

n/a
6.8 km βορειοανατολικά από Santa Rosa, Sonoma County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 03:12 (GMT -7) (26 Ιου 2022 10:12 GMT)
2.4

21 km
23 km νοτιοδυτικά από Santa Rosa, Sonoma County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
26 Ιου 2022 02:10 (GMT -7) (26 Ιου 2022 09:10 GMT)
0.5

0.3 km
1km NE of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 00:29 (GMT -7) (26 Ιου 2022 07:29 GMT)
?

n/a
0.9 km βορειοανατολικά από Grass Valley, Nevada County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 00:12 (GMT -7) (26 Ιου 2022 07:12 GMT)
1.0

1.3 km
8km WNW of Cobb, CA Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 00:11 (GMT -7) (26 Ιου 2022 07:11 GMT)
1.0

1.4 km
8km WNW of Cobb, CA Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 23:34 (GMT -7) (26 Ιου 2022 06:34 GMT)
0.4

1.9 km
8km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 22:47 (GMT -7) (26 Ιου 2022 05:47 GMT)
1.1

2 km
2km SSW of Cobb, CA Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 22:45 (GMT -7) (26 Ιου 2022 05:45 GMT)
0.2

1.8 km
6km WNW of Cobb, CA Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 21:00 (GMT -7) (26 Ιου 2022 04:00 GMT)
0.7

1.6 km
8km WNW of Cobb, CA Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 20:25 (GMT -7) (26 Ιου 2022 03:25 GMT)
0.8

1.2 km
5km NNW of The Geysers, CA 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 GMT (17 σεισμοί)
25 Ιου 2022 16:48 (GMT -7) (25 Ιου 2022 23:48 GMT)
2.4

2.3 km
7km WNW of Cobb, CA Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 16:30 (GMT -7) (25 Ιου 2022 23:30 GMT)
1.1

7.1 km
10km W of Calistoga, CA Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 15:25 (GMT -7) (25 Ιου 2022 22:25 GMT)
0.7

4.8 km
12km ENE of Hidden Valley Lake, CA Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 15:16 (GMT -7) (25 Ιου 2022 22:16 GMT)
0.8

2.3 km
5km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
25 Ιου 2022 15:05 (GMT -7) (25 Ιου 2022 22:05 GMT)
0.8

3.3 km
4km WNW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.3 x 108 joules (148 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.127 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 26 Ιουνίου 2022 14:04 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.