Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Μανάγκουα, Departamento de Managua, Νικαράγουα, τις τελευταίες 24 ώρες την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 27 Νοεμβρίου 2022 08:47 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 6 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 3 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Μανάγκουα είχε 2 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 2 σεισμούς μεγέθους 3+ και 6 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 3 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.8 έγινε αισθητός στο/στην North Pacific Ocean, Νικαράγουα, πριν από 14 λεπτά.

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.8 | North Pacific Ocean, 66 km ΝΔ από Μανάγκουα, Νικαράγουα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Μανάγκουα, Departamento de Managua, Νικαράγουα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες13 σεισμοί6 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 7 ημέρες36 σεισμοί17 σεισμοί M2+9 σεισμοί M3+3 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 30 ημέρες161 σεισμοί83 σεισμοί M2+43 σεισμοί M3+14 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 90 ημέρες790 σεισμοί402 σεισμοί M2+158 σεισμοί M3+36 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες2,834 σεισμοί1,420 σεισμοί M2+786 σεισμοί M3+120 σεισμοί M4+8 σεισμοί M5+2 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (13 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 GMT (7 σεισμοί)
27 Νοε 2022 02:32 (GMT -6) (27 Νοε 2022 08:32 GMT)
4.8

53 km
North Pacific Ocean, 66 km νοτιοδυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα
Το ενιωσα - 12 εκθέσεις
Περ.
26 Νοε 2022 22:46 (GMT -6) (27 Νοε 2022 04:46 GMT)
2.2

154 km
Provincia de Guanacaste, Κόστα Ρίκα, 39 km νότια από Isla de Ometepe , Νικαράγουα Περ.
26 Νοε 2022 22:28 (GMT -6) (27 Νοε 2022 04:28 GMT)
4.0

10 km
North Pacific Ocean, Κόστα Ρίκα, 97 km νοτιοδυτικά από Nicaragua, Νικαράγουα
Το ενιωσα
Περ.
26 Νοε 2022 20:52 (GMT -6) (27 Νοε 2022 02:52 GMT)
3.0

3 km
North Pacific Ocean, Departamento de Rio San Juan, 145 km δυτικά από Λιμπέρια, Κόστα Ρίκα
Το ενιωσα
Περ.
26 Νοε 2022 20:48 (GMT -6) (27 Νοε 2022 02:48 GMT)
1.3

6 km
2 Km Al Sur De Volcán Telica, Nicaragua Περ.
26 Νοε 2022 20:25 (GMT -6) (27 Νοε 2022 02:25 GMT)
1.6

25 km
22 Km Al Noroeste De Cuatro Bocas, Costa Rica Περ.
26 Νοε 2022 20:25 (GMT -6) (27 Νοε 2022 02:25 GMT)
2.6

14 km
North Pacific Ocean, 89 km νοτιοδυτικά από Nicaragua, Νικαράγουα Περ.
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
26 Νοε 2022 17:47 (GMT -6) (26 Νοε 2022 23:47 GMT)
2.6

90 km
27 km δυτικά από Matagalpa, Νικαράγουα Περ.
26 Νοε 2022 09:57 (GMT -6) (26 Νοε 2022 15:57 GMT)
1.9

7 km
21 km βόρεια από Chinandega, Νικαράγουα Περ.
26 Νοε 2022 08:08 (GMT -6) (26 Νοε 2022 14:08 GMT)
2.1

11 km
21 km βόρεια από Chinandega, Νικαράγουα Περ.
26 Νοε 2022 07:44 (GMT -6) (26 Νοε 2022 13:44 GMT)
3.2

34 km
North Pacific Ocean, 144 km νοτιοδυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα
Το ενιωσα
Περ.
26 Νοε 2022 05:11 (GMT -6) (26 Νοε 2022 11:11 GMT)
2.2

12 km
19 km βόρεια από Chinandega, Νικαράγουα Περ.
26 Νοε 2022 02:48 (GMT -6) (26 Νοε 2022 08:48 GMT)
2.3

181 km
6.9 km δυτικά από Nicaragua, Νικαράγουα Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 1012 joules (297 megawatt hours, ισοδυναμεί με 256 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Managua, Nicaragua (MGAN/NU network) | Show on map | Station Info
Seismic station Managua, Nicaragua: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 27 Νοεμβρίου 2022 08:47 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings