Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Nagarote, Departamento de Leon, Νικαράγουα, τις τελευταίες 24 ώρες την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 30 Σεπτεμβρίου 2022 14:05 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 2 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Nagarote είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.5 και 5 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 2 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 3.5 σημειώθηκε North Pacific Ocean, Νικαράγουα, πριν από 16 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.2 | North Pacific Ocean, 94 km Δ από Μανάγκουα, Νικαράγουα -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.5 | North Pacific Ocean, 119 km ΝΔ από Chinandega, Νικαράγουα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Nagarote, Departamento de Leon, Νικαράγουα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες8 σεισμοί | 5 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες57 σεισμοί | 25 σεισμοί M2+ | 16 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες486 σεισμοί | 238 σεισμοί M2+ | 77 σεισμοί M3+ | 14 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες889 σεισμοί | 449 σεισμοί M2+ | 211 σεισμοί M3+ | 25 σεισμοί M4+ | 4 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες3,106 σεισμοί | 1,520 σεισμοί M2+ | 931 σεισμοί M3+ | 124 σεισμοί M4+ | 12 σεισμοί M5+ | 3 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (8 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (7 σεισμοί)
30 Σεπ 2022 04:03 (GMT -6) (30 Σεπ 2022 10:03 GMT)
2.2

114 km
North Pacific Ocean, 94 km δυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα Περ.
30 Σεπ 2022 04:03 (GMT -6) (30 Σεπ 2022 10:03 GMT)
2.5

195 km
North Pacific Ocean, 49 km νότια από Λεόν, Νικαράγουα Περ.
30 Σεπ 2022 02:26 (GMT -6) (30 Σεπ 2022 08:26 GMT)
2.8

38 km
North Pacific Ocean, 54 km νότια από Λεόν, Νικαράγουα Περ.
30 Σεπ 2022 01:36 (GMT -6) (30 Σεπ 2022 07:36 GMT)
1.8

7 km
Chinandega, 27 km βόρεια από Λεόν, Νικαράγουα Περ.
30 Σεπ 2022 00:11 (GMT -6) (30 Σεπ 2022 06:11 GMT)
1.3

5 km
12 Km Al Norte De El Realejo, Nicaragua Περ.
29 Σεπ 2022 22:22 (GMT -6) (30 Σεπ 2022 04:22 GMT)
2.9

5 km
North Pacific Ocean, 97 km νοτιοδυτικά από San Rafael del Sur, Νικαράγουα
Το ενιωσα
Περ.
29 Σεπ 2022 18:19 (GMT -6) (30 Σεπ 2022 00:19 GMT)
2.4

41 km
North Pacific Ocean, 62 km νοτιοδυτικά από Chinandega, Νικαράγουα Περ.
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
29 Σεπ 2022 16:22 (GMT -6) (29 Σεπ 2022 22:22 GMT)
3.5

10 km
North Pacific Ocean, 119 km νοτιοδυτικά από Chinandega, Νικαράγουα
Το ενιωσα
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 1010 joules (4 megawatt hours, ισοδυναμεί με 3.44 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Volcan Cerro Negro, Nicaragua (CNGN/NU network) | Show on map | Station Info
Seismic station Volcan Cerro Negro, Nicaragua: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 30 Σεπτεμβρίου 2022 14:05 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings