Help Ukraine

Προηγούμενοι σεισμοί, Foggia, Απουλία, Ιταλία στις 26η Ιανουαρίου του 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 29 Μαΐου 2022 02:03 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί στις 26η Ιανουαρίου του 2022:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 20 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Στις 26η Ιανουαρίου του 2022, Foggia είχε 3 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 20 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 2.3 | 34 km ΒΑ από Capri , Νάπολη, Καμπανία, Ιταλία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (23 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 GMT (23 σεισμοί)
27 Ιαν 2022 00:19 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 23:19 GMT)
2.2

17 km
Μολίζε, 105 km βορειοανατολικά από Ischia , Ιταλία Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 14:52 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 13:52 GMT)
0.3

0.2 km
Italy: Vesuvio Area Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 13:44 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 12:44 GMT)
0.6

0.1 km
Italy: Vesuvio Area Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 13:15 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 12:15 GMT)
0.6

0.1 km
Italy: Vesuvius Area Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 13:00 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 12:00 GMT)
0.3

0.2 km
Italy: Vesuvio Area Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 12:58 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 11:58 GMT)
0.7

0.1 km
Italy: Vesuvio Area Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 11:48 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 10:48 GMT)
1.5

0.2 km
46 km ανατολικά από Ischia , Καμπανία, Ιταλία Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 11:47 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 10:47 GMT)
0.5

0.3 km
Italy: Vesuvio Area Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 11:44 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 10:44 GMT)
2.3

0.4 km
34 km βορειοανατολικά από Capri , Ιταλία Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 10:55 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 09:55 GMT)
1.4

19 km
Italy: 13 Km SW Manfredonia (FG) Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 10:42 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 09:42 GMT)
2.3

23 km
Απουλία, 282 km ανατολικά από Ρώμη, Ιταλία Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 08:34 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 07:34 GMT)
1.7

14 km
Απουλία, 281 km ανατολικά από Ρώμη, Ιταλία Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 07:43 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 06:43 GMT)
1.3

10.9 km
Italy: 1 Km W Laviano (SA) Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 05:23 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 04:23 GMT)
1.3

15 km
Italy: 2 Km SE Vinchiaturo (CB) Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 04:04 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 03:04 GMT)
1.3

2.6 km
Italy: Campi Flegrei Περ.Χάρτης
26 Ιαν 2022 03:19 (GMT +1) (26 Ιαν 2022 02:19 GMT)
0.2

1.8 km
Italy: Campi Flegrei Area Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.5 x 108 joules (152 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.131 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 29 Μαΐου 2022 02:03 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.