Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, La Estrella, Antioquia, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 1 Δεκεμβρίου 2022 07:31 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 8 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, La Estrella είχε 2 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 8 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.4 σημειώθηκε Departamento del Choco, Κολομβία, πριν από 2 ώρες και 51 λεπτά.

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.4 | Departamento del Choco, 38 km Δ από Dabeiba, Antioquia, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near La Estrella, Antioquia, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες8 σεισμοί2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες48 σεισμοί13 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες232 σεισμοί46 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες665 σεισμοί105 σεισμοί M2+16 σεισμοί M3+3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες1,932 σεισμοί307 σεισμοί M2+48 σεισμοί M3+10 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (11 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
30 Νοε 2022 23:40 (GMT -5) (1 Δεκ 2022 04:40 GMT)
2.4
Departamento del Choco, 38 km δυτικά από Dabeiba, Κολομβία Περ.
30 Νοε 2022 23:08 (GMT -5) (1 Δεκ 2022 04:08 GMT)
1.6

67 km
Colombia Περ.
30 Νοε 2022 21:22 (GMT -5) (1 Δεκ 2022 02:22 GMT)
1.1

16 km
29 km βόρεια από Puerto Berrio, Antioquia, Κολομβία Περ.
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 GMT (8 σεισμοί)
30 Νοε 2022 13:48 (GMT -5) (30 Νοε 2022 18:48 GMT)
0.8

22 km
Colombia Περ.
30 Νοε 2022 13:14 (GMT -5) (30 Νοε 2022 18:14 GMT)
?

n/a
35 km βορειοδυτικά από Μεδεγίν, Κολομβία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.
30 Νοε 2022 11:00 (GMT -5) (30 Νοε 2022 16:00 GMT)
1.3
Antioquia, 34 km δυτικά από Puerto Boyaca, Κολομβία Περ.
30 Νοε 2022 09:59 (GMT -5) (30 Νοε 2022 14:59 GMT)
1.6

13 km
Northern Colombia Περ.
30 Νοε 2022 06:56 (GMT -5) (30 Νοε 2022 11:56 GMT)
1.1

46 km
Colombia Περ.
30 Νοε 2022 05:32 (GMT -5) (30 Νοε 2022 10:32 GMT)
2.3

16 km
69 km νοτιοανατολικά από Chigorodo, Antioquia, Κολομβία Περ.
30 Νοε 2022 04:28 (GMT -5) (30 Νοε 2022 09:28 GMT)
1.5

21 km
Northern Colombia Περ.
30 Νοε 2022 03:03 (GMT -5) (30 Νοε 2022 08:03 GMT)
0.4

21 km
Colombia Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.8 x 108 joules (135 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.116 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Santa Helena, Medellin, Colombia (HEL/CM network) | Show on map | Station Info
Seismic station Santa Helena, Medellin, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 1 Δεκεμβρίου 2022 07:31 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings