Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Sonson, Antioquia, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Latest quake σήμερα
See all
Mag. 2.5 σεισμός 35 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία -
Το πιο δυνατό σήμεραMag. 3.0 24 km νοτιοδυτικά από Piedecuesta, Santander, Κολομβία -
Επικαιροποιημένο: 3 Μαρτίου 2024 15:33 GMT -
Βρείτε όλους τους τελευταίους σεισμούς κοντά στο Sonson, Antioquia, Κολομβία, στη λίστα μας παρακάτω! Συχνά τα συμβάντα αναφέρονται μέσα σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο ανανέωσης για να ελέγξετε για τυχόν σεισμούς που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή!
Τις τελευταίες 24 ώρες, στο/στη Sonson σημειώθηκαν 2 σεισμοί μεγέθους έως 3.0 Ρίχτερ σε απόσταση έως και 100 km:
  • 0 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τελευταίος σεισμός σήμερα: Mag. 2.5 Σεισμός 35 km Ν από Bucaramanga, Santander, Κολομβία -
Το πιο δυνατό: Mag. 3.0 Σεισμός 24 km ΝΔ από Piedecuesta, Santander, Κολομβία -

Αριθμός σεισμών ανά έτος

Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση διαδραστικού χάρτη
[μικρότερος] [μεγαλύτερος]
Φιλτράρισμα κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Check for new quakes now!
in sec
Pause automatic refreshing
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 0.5 ή μεγαλύτερο, σε απόσταση έως και 300 χλμ (60 σεισμούς):
Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
Πλησιέστερο ηφαίστειοΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.
3 Μαρ 08:27 (Bogota)
3 Μαρ 13:27 GMT
2.5

146 km
275 km βορειοανατολικά 35 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 07:00 (Bogota)
3 Μαρ 12:00 GMT
2.3

142 km
267 km βορειοανατολικά 41 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 06:09 (Bogota)
3 Μαρ 11:09 GMT
2.0

148 km
279 km βορειοανατολικά 25 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 04:33 (Bogota)
3 Μαρ 09:33 GMT
1.8

116 km
236 km βορειοανατολικά San Vicente De Chucurí - Santander, Colombia Περ.
3 Μαρ 04:22 (Bogota)
3 Μαρ 09:22 GMT
1.8

142 km
269 km βορειοανατολικά 38 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 04:01 (Bogota)
3 Μαρ 09:01 GMT
1.9

123 km
187 km ανατολικά 2.2 km δυτικά από Barbosa, Santander, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 03:49 (Bogota)
3 Μαρ 08:49 GMT
1.7

79 km
176 km βορειοανατολικά Antioquia, 45 km νοτιοδυτικά από Barrancabermeja, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 03:31 (Bogota)
3 Μαρ 08:31 GMT
1.7

140 km
167 km ανατολικά 6.6 km ανατολικά από La Mesa, Cundinamarca, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 08:22 (GMT +0)
3 Μαρ 08:22 GMT
2.3

120 km
213 km ανατολικά 45 km νοτιοδυτικά από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 08:08 (GMT +0)
3 Μαρ 08:08 GMT
1.6

141 km
274 km βορειοανατολικά 37 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
3 Μαρ 07:51 (GMT +0)
3 Μαρ 07:51 GMT
1.8

121 km
185 km ανατολικά 4.7 km νοτιοδυτικά από Barbosa, Santander, Κολομβία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7.6 x 109 joules (2.11 megawatt hours, ισοδυναμεί με 1.82 τόνους TNT) | για τη σεισμική ενέργεια

Sonson Quake-O-Meter

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα;
Αριθμός σεισμών: -
Number of quakes vs average
Σεισμική Δραστηριότητα: ? %
Σεισμική δραστηριότητα έναντι μέσου όρου
Κάτω από το μέσο όρο
Φυσιολογικό εύρος
Ανω του μέσω όρου
Επικαιροποιημένο

Τελευταία σεισμικά σήματα

Seismic station: Santa Helena, Medellin, Colombia (HEL/CM network) | Εμφάνιση στον χάρτη | Station Info
Seismic station Santa Helena, Medellin, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Δείτε τους προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!

Στατιστικά σεισμού

Μέσος αριθμός σεισμών

Με βάση δεδομένα από τα τελευταία 10 χρόνια και το αρχείο σεισμών μας με δεδομένα από το 1900, υπάρχουν περίπου 2,100 σεισμοί κατά μέσο όρο ανά έτος κοντά στο Sonson, Antioquia, Κολομβία:
  • Mag. 6 ή υψηλότερο: 0.01 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 100 χρόνια)
  • Mag. 5 ή υψηλότερο: 0.31 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 3.2 χρόνια)
  • Mag. 4 ή υψηλότερο: 0.91 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 1.1 χρόνια)
  • Mag. 3 ή υψηλότερο: 6.7 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 2 ή υψηλότερο: 33.7 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 1 ή υψηλότερο: 155 σεισμοί ανά έτος (ή 12.9 σεισμούς ανά μήνα)
Η Sonson έχει υψηλό επίπεδο σεισμικής δραστηριότητας. Ωστόσο, η Sonson είχε τουλάχιστον 4 σεισμούς πάνω μεγέθους 5 από το 2014, γεγονός που υποδηλώνει ότι μεγαλύτεροι σεισμοί αυτού του μεγέθους συμβαίνουν σπάνια, πιθανώς κατά μέσο όρο περίπου κάθε 1 έως 5 χρόνια.

Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου

Τελευταίες 90 ημέρες
30 μέρες
7 ημέρες
24 ώρες
2023
2024 μέχρι τώρα
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: Τελευταίες 90 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 30 μέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 7 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 24 ώρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2023
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2024 μέχρι τώρα

Ενσωματώστε ή μοιραστείτε αυτόνομο χάρτη

Μεγαλύτεροι σεισμοί κοντά στο Sonson, Antioquia, Κολομβία

Ο ισχυρότερος σεισμός των τελευταίων 10 ετών

Mag. 5.8 σεισμός Tolima, Caldas, Κολομβία - 23 Μαρ 2019 -
Ο μεγαλύτερος σεισμός που σημειώθηκε κοντά στο Sonson, Antioquia, Κολομβία, τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ένας σεισμός μεγέθους 5.8 πριν από 5 χρόνια που χτυπήστε Tolima,  Κολομβία, τ. Σάβ, 23 Μαρ 2019, στις 14:21 τοπική ώρα (America/Bogota GMT -5).

Ο ισχυρότερος σεισμός από το 1900

Πριν από 29 χρόνια, Σάβ, 19 Αυγ 1995, στις 16:43 τοπική ώρα (America/Bogota GMT -5), Caldas,  Κολομβία, επλήγη από σεισμό μεγέθους 6.6. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει συμβεί κοντά στο Sonson (σε απόσταση 100 χλμ.) εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια (από το 1900).
Παρακάτω είναι μια λίστα και ένας χάρτης με τους μεγαλύτερους σεισμούς κοντά στο Sonson (σε απόσταση 100 χλμ.) των τελευταίων ετών και από το 1900.
Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
###DIST_LABEL###ΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.
27 Σεπ 2021 00:10 GMT
26 Σεπ 2021 19:10 (Bogota)
4.3

17 km
83 km δυτικά 8.9 km νότια από Ciudad Bolivar, Antioquia, Κολομβία Περ.
2 Απρ 2020 03:15 GMT
1 Απρ 2020 22:15 (Bogota)
5.1

95 km
80 km δυτικά 17 km δυτικά από Andes, Antioquia, Κολομβία 62 reportsΠερ.
26 Δεκ 2019 06:27 GMT
26 Δεκ 2019 01:27 (Bogota)
4.4

79 km
20 km νότια 20 km νότια από Sonson, Antioquia, Κολομβία 9 reportsΠερ.
10 Νοε 2019 09:50 GMT
10 Νοε 2019 04:50 (Bogota)
4.6

122 km
56 km νοτιοδυτικά 4.3 km δυτικά από Filadelfia, Caldas, Κολομβία 1 reportΠερ.
26 Οκτ 2019 01:01 GMT
25 Οκτ 2019 20:01 (Bogota)
4.6

92 km
45 km δυτικά 9.1 km νοτιοανατολικά από Jerico, Antioquia, Κολομβία 24 reportsΠερ.
23 Μαρ 2019 19:21 GMT
23 Μαρ 2019 14:21 (Bogota)
5.8

10 km
75 km νότια Tolima, 23 km ανατολικά από Manizales, Caldas, Κολομβία 9 reportsΠερ.
14 Φεβ 2019 21:09 GMT
14 Φεβ 2019 16:09 (Bogota)
4.5

68 km
91 km δυτικά Departamento del Choco, 20 km νοτιοδυτικά από Ciudad Bolivar, Κολομβία 13 reportsΠερ.
23 Απρ 2018 15:42 GMT
23 Απρ 2018 10:42 (Bogota)
5.3

112 km
68 km νότια 3.7 km νοτιοδυτικά από Neira, Caldas, Κολομβία 43 reportsΠερ.
30 Ιου 2017 05:57 GMT
30 Ιου 2017 00:57 (Bogota)
4.5

2 km
97 km νότια Tolima, 29 km νοτιοανατολικά από Villamaria, Κολομβία 2 reportsΠερ.
19 Ιαν 2017 12:01 GMT
19 Ιαν 2017 07:01 (Bogota)
4.4

30 km
95 km δυτικά Departamento del Choco, 22 km νοτιοδυτικά από Ciudad Bolivar, Κολομβία 25 reportsΠερ.
24 Απρ 2007 08:53 GMT
24 Απρ 2007 03:53 (Bogota)
5.1

53 km
65 km δυτικά 3.6 km νότια από Andes, Antioquia, Κολομβία Περ.
19 Αυγ 1995 21:43 GMT
19 Αυγ 1995 16:43 (Bogota)
6.6

120 km
70 km νοτιοδυτικά 10.2 km βορειοδυτικά από Manizales, Caldas, Κολομβία Περ.
15 Αυγ 1992 19:02 GMT
15 Αυγ 1992 14:02 (Bogota)
5.9

119 km
74 km νοτιοδυτικά 14 km βόρεια από Chinchina, Caldas, Κολομβία Περ.
10 Ιαν 1990 02:57 GMT
9 Ιαν 1990 21:57 (Bogota)
5.0

62 km
53 km δυτικά 62 km νότια από Ενβιγάδο, Antioquia, Κολομβία Περ.
18 Δεκ 1985 22:36 GMT
18 Δεκ 1985 17:36 (Bogota)
5.0

11 km
80 km νοτιοανατολικά 6.7 km νοτιοανατολικά από San Sebastian de Mariquita, Κολομβία Περ.
24 Απρ 1973 18:42 GMT
24 Απρ 1973 13:42 (Bogota)
5.5

118 km
83 km νοτιοδυτικά 34 km δυτικά από Manizales, Caldas, Κολομβία Περ.

Χάρτης με τους ισχυρότερους σεισμούς κοντά στο Sonson, Antioquia, Κολομβία

[μικρότερος] [μεγαλύτερος]

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Abejorral | Aguadas | Amaga | Andes | Angelopolis | Anserma | Antioquia | Anza | Apia | Aranzazu |  ...Προβολή όλων... | Yacopi | Διαμέρισμα Κάλδας
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στην σελίδα:

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 297 465 123 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings