3 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί, Seeley, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 29 Ιουνίου 2022 03:50 GMT -
Τις τελευταίες 24 ώρες, Seeley είχε 27 μικρούς σεισμούς κάτω των 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.7 | 10km S of Borrego Springs, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 1.9 | 21km ESE of Julian, CA -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Seeley, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:6 σεισμοί
Τελευταίες 7 ημέρες:101 σεισμοί | 13 σεισμοί M2+ | 13 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:371 σεισμοί | 45 σεισμοί M2+ | 41 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:1,159 σεισμοί | 155 σεισμοί M2+ | 109 σεισμοί M3+ | 6 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:4,700 σεισμοί | 526 σεισμοί M2+ | 427 σεισμοί M3+ | 18 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (29 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 GMT (4 σεισμοί)
28 Ιου 2022 20:32 (GMT -7) (29 Ιου 2022 03:32 GMT)
0.7

11 km
10km S of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 19:06 (GMT -7) (29 Ιου 2022 02:06 GMT)
0.5

14 km
13km ESE of Anza, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 18:58 (GMT -7) (29 Ιου 2022 01:58 GMT)
?

n/a
1.4 km ανατολικά από Fallbrook, San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 17:56 (GMT -7) (29 Ιου 2022 00:56 GMT)
1.9

10.8 km
21km ESE of Julian, CA Περ.Χάρτης
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 GMT (25 σεισμοί)
28 Ιου 2022 16:22 (GMT -7) (28 Ιου 2022 23:22 GMT)
0.6

0.4 km
7km W of Valley Center, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 16:04 (GMT -7) (28 Ιου 2022 23:04 GMT)
0.8

10.4 km
5km N of Yucca Valley, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 15:42 (GMT -7) (28 Ιου 2022 22:42 GMT)
1.2

5.8 km
3km SE of Westmorland, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 14:54 (GMT -7) (28 Ιου 2022 21:54 GMT)
1.0

8.1 km
1km E of Lake Henshaw, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 14:10 (GMT -7) (28 Ιου 2022 21:10 GMT)
1.4

19 km
13km E of Yucaipa, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 13:35 (GMT -7) (28 Ιου 2022 20:35 GMT)
0.3

4.8 km
14km SSE of Anza, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 12:29 (GMT -7) (28 Ιου 2022 19:29 GMT)
0.8

19 km
7km N of Cabazon, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 12:23 (GMT -7) (28 Ιου 2022 19:23 GMT)
0.3

13 km
9km S of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 11:23 (GMT -7) (28 Ιου 2022 18:23 GMT)
0.5

15 km
9km SW of Idyllwild, CA 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
28 Ιου 2022 11:11 (GMT -7) (28 Ιου 2022 18:11 GMT)
0.6

14 km
13km ESE of Anza, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 11:11 (GMT -7) (28 Ιου 2022 18:11 GMT)
0.7

13 km
12km ESE of Anza, CA Περ.Χάρτης
28 Ιου 2022 11:11 (GMT -7) (28 Ιου 2022 18:11 GMT)
0.9

7.1 km
13km SSW of Salton City, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.4 x 107 joules (23.3 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 29 Ιουνίου 2022 03:50 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.