3 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί, Salton City, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 26 Ιουνίου 2022 17:22 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 25 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Salton City είχε 2 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 2 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 25 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 3.5 σημειώθηκε Baja California, Μεξικό, πριν από 9 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.0 | 11km E of Borrego Springs, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.5 | 12 km Ν από Guadalupe Victoria, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Salton City, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:17 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:114 σεισμοί | 14 σεισμοί M2+ | 4 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:427 σεισμοί | 51 σεισμοί M2+ | 17 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:1,298 σεισμοί | 160 σεισμοί M2+ | 55 σεισμοί M3+ | 5 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:5,260 σεισμοί | 551 σεισμοί M2+ | 210 σεισμοί M3+ | 14 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (31 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 GMT (26 σεισμοί)
26 Ιου 2022 09:47 (GMT -7) (26 Ιου 2022 16:47 GMT)
1.0

1.5 km
11km E of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 08:33 (GMT -7) (26 Ιου 2022 15:33 GMT)
1.6

7.7 km
16km WNW of Progreso, B.C., MX Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 06:51 (GMT -7) (26 Ιου 2022 13:51 GMT)
1.6

18 km
12km N of Cabazon, CA Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 06:45 (GMT -7) (26 Ιου 2022 13:45 GMT)
0.8

9.4 km
24km N of Yucca Valley, CA Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 06:12 (GMT -7) (26 Ιου 2022 13:12 GMT)
1.7

6.2 km
6km S of Brawley, CA Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 04:59 (GMT -7) (26 Ιου 2022 11:59 GMT)
1.5

4.5 km
6km S of Brawley, CA Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 04:41 (GMT -7) (26 Ιου 2022 11:41 GMT)
0.7

13 km
10km WSW of Morongo Valley, CA Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 04:30 (GMT -7) (26 Ιου 2022 11:30 GMT)
1.3

5.7 km
6km S of Brawley, CA Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 04:30 (GMT -7) (26 Ιου 2022 11:30 GMT)
?

n/a
0.7 km ανατολικά από Escondido, San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 03:47 (GMT -7) (26 Ιου 2022 10:47 GMT)
1.2

2.5 km
0km N of Pedley, CA Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 03:45 (GMT -7) (26 Ιου 2022 10:45 GMT)
1.2

0.9 km
0km ENE of Pedley, CA Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 03:24 (GMT -7) (26 Ιου 2022 10:24 GMT)
0.9

13 km
12km NNE of Cabazon, CA Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 02:18 (GMT -7) (26 Ιου 2022 09:18 GMT)
0.7

19 km
9km ESE of Palomar Observatory, CA Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 02:03 (GMT -7) (26 Ιου 2022 09:03 GMT)
0.4

4.6 km
14km SSE of Anza, CA Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 01:15 (GMT -7) (26 Ιου 2022 08:15 GMT)
3.5

29 km
12 km νότια από Guadalupe Victoria, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 00:54 (GMT -7) (26 Ιου 2022 07:54 GMT)
0.8

7 km
23km ESE of Anza, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2 x 1010 joules (5.49 megawatt hours, ισοδυναμεί με 4.72 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 26 Ιουνίου 2022 17:22 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.