Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 2 Δεκεμβρίου 2021 19:37 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Cleveland, Bradley County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες: 2020

Τελευταία ανανενώση 2 Δεκεμβρίου 2021 19:37 GMT -

Κατάλογος σεισμών

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (53 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 11:55 GMT (1 σεισμός)
30 Δεκ 2020 06:55 (GMT -5) (30 Δεκ 2020 11:55 GMT)
2.3

20 km
Bailey Island (historical), 7.3 km βόρεια από Collegedale, Hamilton County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 13:40 GMT (1 σεισμός)
29 Δεκ 2020 08:40 (GMT -5) (29 Δεκ 2020 13:40 GMT)
2.0

5 km
7 km βορειοδυτικά από Dalton, Whitfield County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 05:11 GMT (1 σεισμός)
26 Δεκ 2020 05:11 GMT
2.1

15 km
Polk County, 19 km νοτιοανατολικά από Cleveland, Bradley County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 17:21 GMT (1 σεισμός)
22 Δεκ 2020 12:21 (GMT -5) (22 Δεκ 2020 17:21 GMT)
2.3

12 km
16 km νοτιοδυτικά από Maryville, Blount County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 01:10 GMT (1 σεισμός)
20 Δεκ 2020 20:10 (GMT -5) (21 Δεκ 2020 01:10 GMT)
2.2

15 km
Polk County, 19 km νοτιοανατολικά από Cleveland, Bradley County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 04:50 GMT (1 σεισμός)
19 Δεκ 2020 04:50 GMT
2.2

24 km
Meigs County, 32 km βόρεια από Cleveland, Bradley County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 10:23 GMT (2 σεισμοί)
25 Νοε 2020 10:23 GMT
1.1

14 km
3 km ανατολικά από Philadelphia, Loudon County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2020 10:17 GMT
1.6

13 km
3 km ανατολικά από Philadelphia, Loudon County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 08:45 GMT (2 σεισμοί)
16 Νοε 2020 08:45 GMT
2.5

6.6 km
14 km νότια από Cleveland, Bradley County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες 3 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
16 Νοε 2020 08:44 GMT
1.5

8.9 km
14 km νότια από Cleveland, Bradley County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020 10:23 GMT (2 σεισμοί)
2 Νοε 2020 10:23 GMT
1.5

12 km
7.9 km ανατολικά από Sweetwater, Monroe County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
2 Νοε 2020 02:31 (GMT -5) (2 Νοε 2020 07:31 GMT)
2.4

20 km
Meigs County, Τενεσί, 20 km νότια από Rockwood, Roane County, Tennessee, Ηνωμένες Πολιτείες 4 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 07:12 GMT (1 σεισμός)
17 Οκτ 2020 07:12 GMT
2.3

18 km
15 km βόρεια από Soddy-Daisy, Hamilton County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020 03:41 GMT (1 σεισμός)
5 Σεπ 2020 03:41 GMT
2.0

15 km
3.9 km νότια από Loudon, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020 15:24 GMT (1 σεισμός)
3 Σεπ 2020 15:24 GMT
2.1

10 km
6.9 km νότια από Sweetwater, Monroe County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 17:20 GMT (1 σεισμός)
31 Αυγ 2020 17:20 GMT
2.0

10.7 km
Monroe County, 37 km νοτιοανατολικά από Athens, McMinn County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 03:56 GMT (1 σεισμός)
23 Αυγ 2020 03:56 GMT
1.2

0.1 km
Bailey Island (historical), 4.7 km ανατολικά από Middle Valley, Hamilton County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 20:51 GMT (1 σεισμός)
30 Ιου 2020 20:51 GMT
2.2

12 km
Walker County, 13 km νοτιοδυτικά από Fort Oglethorpe, Catoosa County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 17:22 GMT (1 σεισμός)
27 Ιου 2020 17:22 GMT
2.4

16 km
Polk County, 23 km βορειοανατολικά από Cleveland, Bradley County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 07:39 GMT (1 σεισμός)
26 Ιου 2020 07:39 GMT
2.0

1.9 km
10.2 km βορειοανατολικά από Madisonville, Monroe County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 03:52 GMT (1 σεισμός)
24 Ιου 2020 03:52 GMT
1.5

10.9 km
4 km WSW of Tellico Village, Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 14:41 GMT (1 σεισμός)
14 Ιου 2020 14:41 GMT
2.0

10.9 km
18 km ανατολικά από Madisonville, Monroe County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020 07:40 GMT (1 σεισμός)
9 Ιου 2020 07:40 GMT
2.4

5.1 km
Fannin County, Georgia, 48 km νοτιοανατολικά από Cleveland, Bradley County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020 23:02 GMT (1 σεισμός)
8 Ιου 2020 23:02 GMT
2.3

20 km
5.8 km ανατολικά από Fort Oglethorpe, Catoosa County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 03:30 GMT (1 σεισμός)
6 Ιου 2020 03:30 GMT
2.5

5.1 km
6.9 km δυτικά από Dalton, Whitfield County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020 03:13 GMT (1 σεισμός)
4 Ιου 2020 03:13 GMT
1.4

15 km
9 km ESE of Madisonville, Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 21:54 GMT (1 σεισμός)
28 Ιου 2020 21:54 GMT
2.0

17 km
14 km νότια από Athens, McMinn County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 22:13 GMT (1 σεισμός)
27 Ιου 2020 22:13 GMT
2.7

12 km
Walker County, 13 km νοτιοδυτικά από Fort Oglethorpe, Catoosa County, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 05:56 GMT (1 σεισμός)
23 Ιου 2020 05:56 GMT
1.9

11 km
3 km NNE of Madisonville, Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 11:12 GMT (2 σεισμοί)
21 Ιου 2020 11:12 GMT
1.9

20 km
3 km ESE of Loudon, Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
2020-05-20 21:50:58 -05:00 (21 Μαΐ 2020 02:50 GMT)
1.4

19 km
6km S of Loudon, Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 07:31 GMT (1 σεισμός)
2020-05-20 02:31:55 -05:00 (20 Μαΐ 2020 07:31 GMT)
2.0

26 km
14 km νοτιοανατολικά από Madisonville, Monroe County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 09:41 GMT (3 σεισμοί)
2020-05-15 04:41:12 -05:00 (15 Μαΐ 2020 09:41 GMT)
1.5

19 km
7km WNW of Sweetwater, Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
2020-05-14 19:57:09 -05:00 (15 Μαΐ 2020 00:57 GMT)
1.7

23 km
11km SW of Rockwood, Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
2020-05-14 19:55:19 -05:00 (15 Μαΐ 2020 00:55 GMT)
2.3

22 km
Τενεσί, 12 km νοτιοδυτικά από Rockwood, Roane County, Tennessee, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 5 Μαΐου 2020 17:16 GMT (1 σεισμός)
2020-05-05 12:16:29 -05:00 (5 Μαΐ 2020 17:16 GMT)
2.2

7.4 km
Monroe County, 37 km νοτιοανατολικά από Athens, McMinn County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 06:33 GMT (1 σεισμός)
2020-04-25 01:33:10 -05:00 (25 Απρ 2020 06:33 GMT)
1.8

9.9 km
3km SW of Sweetwater, Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 16:47 GMT (1 σεισμός)
2020-04-20 11:47:17 -05:00 (20 Απρ 2020 16:47 GMT)
2.4

22 km
Τενεσί, 4.1 km νοτιοδυτικά από Tellico Village, Loudon County, Tennessee, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 23:54 GMT (1 σεισμός)
2020-04-13 18:54:46 -05:00 (13 Απρ 2020 23:54 GMT)
2.3

25 km
4.7 km βόρεια από Sweetwater, Monroe County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 5 Απριλίου 2020 19:17 GMT (1 σεισμός)
2020-04-05 14:17:54 -05:00 (5 Απρ 2020 19:17 GMT)
2.1

14 km
7.2 km ανατολικά από Cleveland, Bradley County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 02:15 GMT (1 σεισμός)
2020-03-12 21:15:43 -05:00 (13 Μαρ 2020 02:15 GMT)
2.2

19 km
Polk County, 18 km νοτιοανατολικά από Cleveland, Bradley County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020 02:59 GMT (1 σεισμός)
2020-03-05 21:59:49 -05:00 (6 Μαρ 2020 02:59 GMT)
1.6

17 km
16km NNW of McCaysville, Georgia (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 11:56 GMT (5 σεισμοί)
2020-02-11 06:56:57 -05:00 (11 Φεβ 2020 11:56 GMT)
1.6

15 km
8km E of Sweetwater, Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
2020-02-11 06:06:39 -05:00 (11 Φεβ 2020 11:06 GMT)
1.3

9.7 km
3km ENE of Greenback, Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
11 Φεβ 2020 09:11 GMT
1.6

10.1 km
eastern Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
2020-02-11 03:23:22 -05:00 (11 Φεβ 2020 08:23 GMT)
1.4

11 km
2km NE of Greenback, Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
2020-02-11 02:48:35 -05:00 (11 Φεβ 2020 07:48 GMT)
1.7

3.2 km
5km E of Greenback, Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 04:35 GMT (1 σεισμός)
2020-01-24 22:35:44 -06:00 (25 Ιαν 2020 04:35 GMT)
2.3

4.4 km
Bledsoe County, 41 km βόρεια από Soddy-Daisy, Hamilton County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 08:11 GMT (1 σεισμός)
2020-01-18 03:10:45 -05:00 (18 Ιαν 2020 08:11 GMT)
1.6

19 km
5km WNW of Varnell, Georgia (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 05:50 GMT (1 σεισμός)
2020-01-16 00:50:10 -05:00 (16 Ιαν 2020 05:50 GMT)
1.8

16 km
16km E of Etowah, Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 00:06 GMT (1 σεισμός)
2020-01-12 19:06:19 -05:00 (13 Ιαν 2020 00:06 GMT)
1.4

17 km
11km S of Madisonville, Tennessee (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020 13:53 GMT (1 σεισμός)
2020-01-04 08:53:14 -05:00 (4 Ιαν 2020 13:53 GMT)
2.5

16 km
Meigs County, 16 km βορειοδυτικά από Athens, McMinn County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020 01:11 GMT (1 σεισμός)
2020-01-01 20:11:59 -05:00 (2 Ιαν 2020 01:11 GMT)
2.0

24 km
3.1 km βορειοδυτικά από Madisonville, Monroe County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.8 x 109 joules (1.61 megawatt hours, ισοδυναμεί με 1.38 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube