Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Willow Creek, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 29 Μαΐου 2022 03:01 GMT -
Τις τελευταίες 24 ώρες, Willow Creek είχε 16 μικρούς σεισμούς κάτω των 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.2 | 15 Km NNW of Meadow Lakes, Alaska -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 1.7 | 8 Km WNW of Trapper Creek, Alaska -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Willow Creek, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:13 σεισμοί
Τελευταίες 7 ημέρες:105 σεισμοί | 12 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:542 σεισμοί | 79 σεισμοί M2+ | 10 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:1,833 σεισμοί | 285 σεισμοί M2+ | 23 σεισμοί M3+ | 0 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:7,895 σεισμοί | 1,355 σεισμοί M2+ | 107 σεισμοί M3+ | 10 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (16 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
28 Μαΐ 2022 17:09 (GMT -8) (29 Μαΐ 2022 01:09 GMT)
1.2

42 km
15 Km NNW of Meadow Lakes, Alaska Περ.Χάρτης
Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 GMT (15 σεισμοί)
28 Μαΐ 2022 14:58 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 22:58 GMT)
1.4

24 km
31 Km NNE of Whittier, Alaska Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 14:40 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 22:40 GMT)
1.0

25 km
19 Km WSW of Point Possession, Alaska Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 11:13 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 19:13 GMT)
1.2

9.4 km
40 Km SE of Knik River, Alaska Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 10:01 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 18:01 GMT)
1.6

51 km
8 Km W of Cohoe, Alaska Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 09:49 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 17:49 GMT)
1.7

20 km
8 Km WNW of Trapper Creek, Alaska Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 09:45 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 17:45 GMT)
0.8

50 km
8 Km SW of Kenai, Alaska Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 09:37 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 17:37 GMT)
1.5

122 km
71 Km SE of Denali National Park, Alaska Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 09:27 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 17:27 GMT)
0.6

15 km
15 Km S of Funny River, Alaska Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 06:15 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 14:15 GMT)
1.4

29 km
20 Km SSE of Sunrise, Alaska Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 04:46 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 12:46 GMT)
1.3
43 Km NNW of Chenega, Alaska Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 03:44 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 11:44 GMT)
1.5

4.8 km
9 Km S of Talkeetna, Alaska Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 01:07 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 09:07 GMT)
1.2

42 km
46 Km SSE of Glacier View, Alaska Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 00:02 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 08:02 GMT)
1.6

22 km
24 Km SSW of Glacier View, Alaska Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 20:09 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 04:09 GMT)
1.3

121 km
70 Km N of Petersville, Alaska Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 20:07 (GMT -8) (28 Μαΐ 2022 04:07 GMT)
0.9

38 km
19 Km SSW of Point Possession, Alaska Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.2 x 108 joules (33.5 kilowatt hours) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 29 Μαΐου 2022 03:01 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.