Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 21 Ιανουαρίου 2022 00:13 GMT - ανανέωση

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Mountain View, Butte County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: 2020

Τελευταία ανανενώση 21 Ιανουαρίου 2022 00:13 GMT -

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (229 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 23:58 GMT (1 σεισμός)
29 Δεκ 2020 23:58 GMT
1.3

14 km
23 km νότια από Chester, Plumas County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 22:10 GMT (2 σεισμοί)
28 Δεκ 2020 22:10 GMT
2.6

14 km
2.4 km ανατολικά από East Quincy, Plumas County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
28 Δεκ 2020 12:05 (GMT -8) (28 Δεκ 2020 20:05 GMT)
1.6

3.1 km
7 km ανατολικά από Lake Almanor West, Plumas County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 14:59 GMT (2 σεισμοί)
27 Δεκ 2020 06:59 (GMT -8) (27 Δεκ 2020 14:59 GMT)
2.5

20 km
Glenn County, 28 km νοτιοδυτικά από Chico, Butte County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
27 Δεκ 2020 06:44 (GMT -8) (27 Δεκ 2020 14:44 GMT)
3.8

26 km
Glenn County, 29 km νοτιοδυτικά από Chico, Butte County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες 171 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 19:47 GMT (1 σεισμός)
26 Δεκ 2020 11:47 (GMT -8) (26 Δεκ 2020 19:47 GMT)
1.9

2.2 km
Plumas County, 66 km βορειοανατολικά από Chico, Butte County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 07:40 GMT (1 σεισμός)
24 Δεκ 2020 07:40 GMT
1.5

0.4 km
Plumas County, 14 km βορειοανατολικά από Mineral, Tehama County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 18:46 GMT (3 σεισμοί)
22 Δεκ 2020 18:46 GMT
1.1

6.4 km
2.3 km νοτιοδυτικά από Canyondam, Plumas County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
22 Δεκ 2020 17:38 GMT
1.4

5.1 km
1.6 km βορειοδυτικά από Canyondam, Plumas County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
22 Δεκ 2020 12:38 GMT
1.2

9.2 km
2.4 km νοτιοδυτικά από Chester, Plumas County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 09:44 GMT (1 σεισμός)
14 Δεκ 2020 09:44 GMT
1.2

6.2 km
14 km βόρεια από Chester, Plumas County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 06:21 GMT (2 σεισμοί)
13 Δεκ 2020 06:21 GMT
0.9

3.5 km
15 km βόρεια από Chester, Plumas County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
12 Δεκ 2020 17:29 (GMT -8) (13 Δεκ 2020 01:29 GMT)
2.0

9.6 km
7.3 km ανατολικά από Lake Almanor West, Plumas County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 04:18 GMT (1 σεισμός)
10 Δεκ 2020 20:18 (GMT -8) (11 Δεκ 2020 04:18 GMT)
1.8

2.7 km
17 km νοτιοδυτικά από Durham, Butte County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020 23:32 GMT (1 σεισμός)
9 Δεκ 2020 15:32 (GMT -8) (9 Δεκ 2020 23:32 GMT)
2.0

12 km
24 km ανατολικά από Red Bluff, Tehama County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020 15:51 GMT (4 σεισμοί)
8 Δεκ 2020 07:51 (GMT -8) (8 Δεκ 2020 15:51 GMT)
1.0

2.7 km
5.2 km νοτιοανατολικά από Chester, Plumas County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 1013 joules (3.13 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 2696 τόνους TNT ή 0.2 atomic bombs!) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube