Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Ağcabǝdi, Aghjabadi Rayon, Αζερμπαϊτζάν - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 20 Μαΐου 2022 10:55 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 24 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 182 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Ağcabǝdi είχε 2 σεισμούς μεγέθους 6.0 ή μεγαλύτερο, 24 σεισμούς μεγέθους 5+ και 182 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.1 | Samukh Rayon, 44 km Β από Γκαντζά, Αζερμπαϊτζάν -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.5 | 40 km Δ από Kapan, Syunik, Αρμενία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (208 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
10 Μαΐ 2022 01:41 (GMT +4) (9 Μαΐ 2022 21:41 GMT)
4.1

30 km
125 km (78 mi)Samukh Rayon, 44 km βόρεια από Γκαντζά, Αζερμπαϊτζάν 15 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 06:55 (GMT +3:30) (16 Ιαν 2022 03:25 GMT)
4.4

10 km
86 km (53 mi)Qubadli Rayon, 296 km νοτιοδυτικά από Μπακού, Αζερμπαϊτζάν 14 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
7 Οκτ 2021 15:01 (GMT +4) (7 Οκτ 2021 11:01 GMT)
4.0

2 km
122 km (76 mi)AZERBAIJAN Περ.Χάρτης
4 Νοε 2020 21:51 (GMT +4) (4 Νοε 2020 17:51 GMT)
4.0

18 km
115 km (71 mi)20 Km NNW of Sabirabad, Azerbaijan 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
26 Oct 5:50 pm (GMT +4) (26 Οκτ 2020 13:50 GMT)
4.0

30 km
110 km (68 mi)8 Km WNW of Shamakhi, Azerbaijan Περ.Χάρτης
22 Oct 4:52 pm (GMT +4) (22 Οκτ 2020 12:52 GMT)
4.3

12 km
162 km (101 mi)44 Km NE of Geoktschai, Azerbaijan 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
5 Oct 10:56 am (GMT +4) (5 Οκτ 2020 06:56 GMT)
4.0

14 km
157 km (98 mi)9 Km of Ucar, Azerbaijan Περ.Χάρτης
3 Μαΐ 2020 20:04 GMT
4.2

5 km
125 km (78 mi)Azerbaijan 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
24 Δεκ 2019 13:00 GMT
4.0

10 km
72 km (45 mi)9 Km of Qazı Məmməd, Azerbaijan Περ.Χάρτης
19 Νοε 2019 13:45 GMT
4.0

28 km
85 km (53 mi)13 Km of Haftoni, Azerbaijan 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
27 Σεπ 2019 19:17 GMT
4.0

25 km
164 km (102 mi)Azerbaijan 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
11 Σεπ 2019 12:56 GMT
4.0

28 km
107 km (66 mi)16 Km of Aşağı Nüvədi, Azerbaijan Περ.Χάρτης
7 Απρ 2019 08:27 GMT
4.4

10 km
155 km (96 mi)Eastern Caucasus (Azerbaijan) 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
11 Φεβ 2019 15:29 GMT
4.0

13 km
120 km (75 mi)AZERBAIJAN 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
5 Φεβ 2019 19:31 GMT
5.0

10 km
124 km (77 mi)Eastern Caucasus 21 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
5 Φεβ 2019 19:19 GMT
4.2

10 km
124 km (77 mi)Eastern Caucasus 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6 x 1014 joules (167 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1.4 x 105 τόνους TNT ή 9 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 29 Μαΐου 2022 06:05 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.