Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 17 Οκτωβρίου 2021 12:28 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Lizoain, Navarra, Navarre, Ισπανία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 17 Οκτωβρίου 2021 12:28 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 3.9 - Navarre, Navarre, Ισπανία, Δευ, 11 Οκτ 2021 22:45 (GMT +2)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 1.4 - France: Near Pau, Σάβ, 16 Οκτ 2021 17:32 (GMT +2)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 1.2 - France: SE MAULEON LICHARRE.FRA, Κυρ, 17 Οκτ 2021 07:07 (GMT +2)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (24 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 05:07 GMT (1 σεισμός)
17 Οκτ 2021 07:07 (GMT +2) (17 Οκτ 2021 05:07 GMT)
1.2

10 km
294 km (183 mi)France: SE MAULEON LICHARRE.FRA ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 15:32 GMT (2 σεισμοί)
16 Οκτ 2021 17:32 (GMT +2) (16 Οκτ 2021 15:32 GMT)
1.4

6.7 km
283 km (176 mi)France: Near Pau ΠερισσότεροΧάρτης
16 Οκτ 2021 17:08 (GMT +2) (16 Οκτ 2021 15:08 GMT)
0.9

3.1 km
281 km (175 mi)France: Near Pau ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 00:29 GMT (2 σεισμοί)
14 Οκτ 2021 02:29 (GMT +2) (14 Οκτ 2021 00:29 GMT)
0.7

13 km
281 km (175 mi)France: Near Pau ΠερισσότεροΧάρτης
14 Οκτ 2021 02:29 (GMT +2) (14 Οκτ 2021 00:29 GMT)
1.3

17 km
284 km (176 mi)France: SW OLORON STE MARIE.FRA ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 23:00 GMT (6 σεισμοί)
14 Οκτ 2021 01:00 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 23:00 GMT)
0.7

16 km
315 km (196 mi)France: Near Bayonne ΠερισσότεροΧάρτης
14 Οκτ 2021 00:54 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 22:54 GMT)
0.4

17 km
315 km (196 mi)France: Near Bayonne ΠερισσότεροΧάρτης
14 Οκτ 2021 00:54 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 22:54 GMT)
0.5

17 km
315 km (196 mi)France: Near Bayonne ΠερισσότεροΧάρτης
14 Οκτ 2021 00:53 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 22:53 GMT)
0.3

22 km
314 km (195 mi)France: Near Bayonne ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 22:42 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 20:42 GMT)
1.5

1.6 km
293 km (182 mi)24 km βορειοδυτικά από Pau, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 21:45 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 19:45 GMT)
0.6

12 km
330 km (205 mi)France: Near Bayonne ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 15:41 GMT (6 σεισμοί)
12 Οκτ 2021 17:41 (GMT +2) (12 Οκτ 2021 15:41 GMT)
0.8

7.2 km
281 km (175 mi)France: Near Pau ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 15:33 (GMT +2) (12 Οκτ 2021 13:33 GMT)
0.9

17 km
322 km (200 mi)France: Near Bayonne ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 15:33 (GMT +2) (12 Οκτ 2021 13:33 GMT)
1.4

12 km
322 km (200 mi)France: SE ST JEAN PIED DE PORT.FRA ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 12:02 (GMT +2) (12 Οκτ 2021 10:02 GMT)
1.6
360 km (224 mi)Navarre, Navarre, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 03:19 (GMT +2) (12 Οκτ 2021 01:19 GMT)
1.4

10 km
298 km (185 mi)France: SE MAULEON LICHARRE.FRA ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 03:19 (GMT +2) (12 Οκτ 2021 01:19 GMT)
0.8

14 km
287 km (178 mi)46 km νοτιοδυτικά από Pau, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 21:19 GMT (7 σεισμοί)
11 Οκτ 2021 23:19 (GMT +2) (11 Οκτ 2021 21:19 GMT)
2.7
339 km (211 mi)Navarre, Navarre, Ισπανία
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
11 Οκτ 2021 23:02 (GMT +2) (11 Οκτ 2021 21:02 GMT)
3.2
339 km (211 mi)Navarre, Navarre, Ισπανία
Το ενιωσα - 20 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
11 Οκτ 2021 22:45 (GMT +2) (11 Οκτ 2021 20:45 GMT)
3.7

5 km
299 km (186 mi)29 km βορειοδυτικά από Pau, Γαλλία
Το ενιωσα - 16 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
11 Οκτ 2021 22:45 (GMT +2) (11 Οκτ 2021 20:45 GMT)
2.8

5 km
321 km (199 mi)47 km νοτιοανατολικά από Bayonne, Γαλλία
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
11 Οκτ 2021 22:45 (GMT +2) (11 Οκτ 2021 20:45 GMT)
3.9

1 km
341 km (212 mi)Navarre, Navarre, Ισπανία
Το ενιωσα - 97 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
11 Οκτ 2021 22:06 (GMT +2) (11 Οκτ 2021 20:06 GMT)
0.8

8.7 km
291 km (181 mi)France: Near Pau ΠερισσότεροΧάρτης
11 Οκτ 2021 22:06 (GMT +2) (11 Οκτ 2021 20:06 GMT)
1.5

12 km
289 km (180 mi)38 km νοτιοδυτικά από Pau, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7.3 x 1010 joules (20.2 megawatt hours, ισοδυναμεί με 17.4 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint || EN | DE | ES | EL
Ακολουθήστε μας: Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube