Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 18 Οκτωβρίου 2021 05:51 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Opunake, South Taranaki District, Taranaki, Νέα Ζηλανδία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 18 Οκτωβρίου 2021 05:51 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (11 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 06:14 GMT (1 σεισμός)
16 Οκτ 2021 19:14 (GMT +13) (16 Οκτ 2021 06:14 GMT)
2.2

176 km
32 km (20 mi)South Taranaki District, Taranaki, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 15:11 GMT (1 σεισμός)
16 Οκτ 2021 04:11 (GMT +13) (15 Οκτ 2021 15:11 GMT)
2.2

19 km
65 km (40 mi)New Plymouth District, Taranaki, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 22:06 GMT (3 σεισμοί)
15 Οκτ 2021 11:06 (GMT +13) (14 Οκτ 2021 22:06 GMT)
2.3

192 km
43 km (27 mi)South Taranaki District, Taranaki, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 09:40 (GMT +13) (14 Οκτ 2021 20:40 GMT)
1.9

12 km
11 km (6.8 mi)Stratford District, Taranaki, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
14 Οκτ 2021 13:50 (GMT +13) (14 Οκτ 2021 00:50 GMT)
1.8

197 km
35 km (22 mi)South Taranaki District, Taranaki, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 19:43 GMT (2 σεισμοί)
14 Οκτ 2021 08:43 (GMT +13) (13 Οκτ 2021 19:43 GMT)
2.5

178 km
47 km (29 mi)Tasman Sea, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 13:10 (GMT +13) (13 Οκτ 2021 00:10 GMT)
2.4

84 km
56 km (35 mi)South Taranaki District, Taranaki, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 08:22 GMT (2 σεισμοί)
12 Οκτ 2021 21:22 (GMT +13) (12 Οκτ 2021 08:22 GMT)
3.3

52 km
47 km (29 mi)Tasman Sea, Νέα Ζηλανδία
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
12 Οκτ 2021 21:22 (GMT +13) (12 Οκτ 2021 08:22 GMT)
2.4

111 km
63 km (39 mi)Tasman Sea, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 22:10 GMT (2 σεισμοί)
12 Οκτ 2021 11:10 (GMT +13) (11 Οκτ 2021 22:10 GMT)
2.7

227 km
49 km (30 mi)Tasman Sea, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
11 Οκτ 2021 20:11 (GMT +13) (11 Οκτ 2021 07:11 GMT)
2.7

190 km
42 km (26 mi)South Taranaki District, Taranaki, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.4 x 109 joules (2.33 megawatt hours, ισοδυναμεί με 2.01 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint || EN | DE | ES | EL
Ακολουθήστε μας: Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel