Help Ukraine

Προηγούμενοι σεισμοί, Khandūd, Badakhshan, Αφγανιστάν κατά τη διάρκεια του 2021 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 23 Μαΐου 2022 20:40 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί κατά τη διάρκεια του 2021:

  • 7 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 198 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 184 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 193 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 32 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Κατά τη διάρκεια του 2021, Khandūd είχε 7 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερο, 198 σεισμούς μεγέθους 4+, 184 σεισμούς μεγέθους 3+ και 193 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 32 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.8 | 29 km ΝΔ από Murghab, Gorno-Badakhshan, Τατζικιστάν -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes από μέγεθος 3.7 ή μεγαλύτερο (274 στα 614 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 GMT (3 σεισμοί)
1 Ιαν 2022 02:54 (GMT +5) (31 Δεκ 2021 21:54 GMT)
4.2

191 km
Tajikistan: 173km E of Fayzabad, Afghanistan Περ.Χάρτης
31 Δεκ 2021 13:52 (GMT +4:30) (31 Δεκ 2021 09:22 GMT)
4.1

160 km
Badakhshan, 296 km βορειοανατολικά από Καμπούλ, Αφγανιστάν Περ.Χάρτης
31 Δεκ 2021 12:26 (GMT +4:30) (31 Δεκ 2021 07:56 GMT)
4.6

222 km
Badakhshan, 299 km βορειοανατολικά από Καμπούλ, Αφγανιστάν 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
28 Δεκ 2021 17:46 (GMT +4:30) (28 Δεκ 2021 13:16 GMT)
4.2

214 km
80 km νότια από Faizabad, Αφγανιστάν Περ.Χάρτης
28 Δεκ 2021 17:01 (GMT +4:30) (28 Δεκ 2021 12:31 GMT)
4.2

10 km
79 km νότια από Faizabad, Αφγανιστάν Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
27 Δεκ 2021 23:22 (GMT +4:30) (27 Δεκ 2021 18:52 GMT)
4.4

200 km
74 km νοτιοανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν Περ.Χάρτης
27 Δεκ 2021 21:57 (GMT +4:30) (27 Δεκ 2021 17:27 GMT)
3.8

30 km
18 km νοτιοανατολικά από Khandūd, Αφγανιστάν Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
24 Δεκ 2021 11:30 (GMT +4:30) (24 Δεκ 2021 07:00 GMT)
4.4

223 km
62 km νοτιοανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
21 Δεκ 2021 01:05 (GMT +4:30) (20 Δεκ 2021 20:35 GMT)
4.4

89 km
Badakhshan, Αφγανιστάν, 94 km νοτιοδυτικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν Περ.Χάρτης
20 Δεκ 2021 19:35 (GMT +4:30) (20 Δεκ 2021 15:05 GMT)
4.5

120 km
Badakhshan, 226 km βορειοανατολικά από Καμπούλ, Αφγανιστάν Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
18 Δεκ 2021 04:39 (GMT +5) (17 Δεκ 2021 23:39 GMT)
4.1

175 km
69 km βόρεια από Ishqoshim, Τατζικιστάν Περ.Χάρτης
2021-12-17 23:39:44 IST (17 Δεκ 2021 18:09 GMT)
3.9

10 km
76 km βορειοανατολικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν Περ.Χάρτης
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
15 Δεκ 2021 00:58 (GMT +5) (14 Δεκ 2021 19:58 GMT)
4.2

60 km
152 km βορειοανατολικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν Περ.Χάρτης
2021-12-14 19:58:08 IST (14 Δεκ 2021 14:28 GMT)
4.2

60 km
152 km βορειοανατολικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν Περ.Χάρτης
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 GMT (2 σεισμοί)
11 Δεκ 2021 23:08 (GMT +4:30) (11 Δεκ 2021 18:38 GMT)
4.3

408 km
59 km ανατολικά από Faizabad, Αφγανιστάν Περ.Χάρτης
11 Δεκ 2021 09:47 (GMT +5) (11 Δεκ 2021 04:47 GMT)
4.3

126 km
76 km βορειοανατολικά από Ishqoshim, Τατζικιστάν Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.2 x 1014 joules (33.8 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 29067 τόνους TNT ή 1.8 atomic bombs!) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 23 Μαΐου 2022 20:40 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.