Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 26 Οκτωβρίου 2021 20:16 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Calipatria, Imperial County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 26 Οκτωβρίου 2021 20:16 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (40 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 20:06 GMT (2 σεισμοί)
26 Οκτ 2021 13:06 (GMT -7) (26 Οκτ 2021 20:06 GMT)
1.4

8.7 km
65 km (40 mi)12km SE of Ocotillo, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Οκτ 2021 11:24 (GMT -7) (26 Οκτ 2021 18:24 GMT)
2.4

5.5 km
79 km (49 mi)10km ENE of Indio, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 19:43 GMT (10 σεισμοί)
25 Οκτ 2021 12:43 (GMT -7) (25 Οκτ 2021 19:43 GMT)
1.9

3.2 km
47 km (29 mi)19km N of Ocotillo, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Οκτ 2021 03:43 (GMT -7) (25 Οκτ 2021 10:43 GMT)
1.3

8.3 km
11 km (6.8 mi)8km WSW of Calipatria, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Οκτ 2021 01:03 (GMT -7) (25 Οκτ 2021 08:03 GMT)
1.6

3.7 km
39 km (24 mi)7km W of Imperial, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Οκτ 2021 00:18 (GMT -7) (25 Οκτ 2021 07:18 GMT)
1.4

3.8 km
36 km (22 mi)8km NE of Imperial, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Οκτ 2021 23:28 (GMT -7) (25 Οκτ 2021 06:28 GMT)
0.9

7.4 km
65 km (40 mi)27km SSW of Ocotillo Wells, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Οκτ 2021 22:46 (GMT -7) (25 Οκτ 2021 05:46 GMT)
0.9

12 km
64 km (40 mi)25km SSW of Ocotillo Wells, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Οκτ 2021 18:09 (GMT -7) (25 Οκτ 2021 01:09 GMT)
1.1

9.2 km
40 km (25 mi)11km SW of Salton City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Οκτ 2021 17:24 (GMT -7) (25 Οκτ 2021 00:24 GMT)
1.3

8.1 km
41 km (25 mi)11km SW of Salton City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Οκτ 2021 17:16 (GMT -7) (25 Οκτ 2021 00:16 GMT)
1.8

9.6 km
41 km (25 mi)11km SW of Salton City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Οκτ 2021 17:14 (GMT -7) (25 Οκτ 2021 00:14 GMT)
2.5

9.3 km
41 km (25 mi)12km SW of Salton City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 13:41 GMT (3 σεισμοί)
24 Οκτ 2021 06:41 (GMT -7) (24 Οκτ 2021 13:41 GMT)
1.7

10.2 km
59 km (37 mi)12km ENE of Borrego Springs, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Οκτ 2021 03:51 (GMT -7) (24 Οκτ 2021 10:51 GMT)
2.2

1.8 km
66 km (41 mi)Mexico: 6km E of Progreso, B.C., MX 9 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
23 Οκτ 2021 23:49 (GMT -7) (24 Οκτ 2021 06:49 GMT)
3.6

11 km
35 km (22 mi)35 km βορειοδυτικά από El Centro, Imperial County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 21:45 GMT (5 σεισμοί)
23 Οκτ 2021 14:45 (GMT -7) (23 Οκτ 2021 21:45 GMT)
1.9

6 km
31 km (19 mi)15km S of Salton City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Οκτ 2021 10:14 (GMT -7) (23 Οκτ 2021 17:14 GMT)
1.5

10 km
31 km (19 mi)15km S of Salton City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Οκτ 2021 09:12 (GMT -7) (23 Οκτ 2021 16:12 GMT)
2.5

7.2 km
31 km (19 mi)15km S of Salton City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Οκτ 2021 07:19 (GMT -7) (23 Οκτ 2021 14:19 GMT)
1.5

25 km
42 km (26 mi)6km WSW of Imperial, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Οκτ 2021 06:22 (GMT -7) (23 Οκτ 2021 13:22 GMT)
2.4

10.8 km
34 km (21 mi)8km S of Brawley, CA 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 19:46 GMT (5 σεισμοί)
22 Οκτ 2021 12:46 (GMT -7) (22 Οκτ 2021 19:46 GMT)
1.5

4.2 km
8 km (5 mi)5km WNW of Niland, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Οκτ 2021 05:31 (GMT -7) (22 Οκτ 2021 12:31 GMT)
1.3

6.6 km
8 km (5 mi)6km W of Calipatria, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Οκτ 2021 05:23 (GMT -7) (22 Οκτ 2021 12:23 GMT)
1.3

3.7 km
43 km (27 mi)8km W of Holtville, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Οκτ 2021 00:22 (GMT -7) (22 Οκτ 2021 07:22 GMT)
0.9

10.8 km
46 km (29 mi)4km N of Ocotillo Wells, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Οκτ 2021 20:04 (GMT -7) (22 Οκτ 2021 03:04 GMT)
1.4

6.8 km
29 km (18 mi)3km S of Brawley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 22:24 GMT (8 σεισμοί)
21 Οκτ 2021 15:24 (GMT -7) (21 Οκτ 2021 22:24 GMT)
1.4

0.3 km
60 km (37 mi)45km NE of Holtville, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Οκτ 2021 14:27 (GMT -7) (21 Οκτ 2021 21:27 GMT)
1.5

10.5 km
56 km (35 mi)15km E of Borrego Springs, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Οκτ 2021 01:04 (GMT -7) (21 Οκτ 2021 08:04 GMT)
0.6

12 km
70 km (43 mi)24km WNW of Ocotillo, CA ΠερισσότεροΧάρτης
20 Οκτ 2021 23:38 (GMT -7) (21 Οκτ 2021 06:38 GMT)
1.1

7 km
66 km (41 mi)28km SSW of Ocotillo Wells, CA ΠερισσότεροΧάρτης
20 Οκτ 2021 22:01 (GMT -7) (21 Οκτ 2021 05:01 GMT)
1.3

7.9 km
6 km (3.7 mi)9km WNW of Calipatria, CA ΠερισσότεροΧάρτης
20 Οκτ 2021 18:11 (GMT -7) (21 Οκτ 2021 01:11 GMT)
1.8

5.3 km
3 km (1.9 mi)9km SW of Niland, CA ΠερισσότεροΧάρτης
20 Οκτ 2021 18:11 (GMT -7) (21 Οκτ 2021 01:11 GMT)
1.8

2.5 km
5 km (3.1 mi)7km SW of Niland, CA ΠερισσότεροΧάρτης
20 Οκτ 2021 17:50 (GMT -7) (21 Οκτ 2021 00:50 GMT)
2.0

3 km
5 km (3.1 mi)7km SW of Niland, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 15:17 GMT (7 σεισμοί)
20 Οκτ 2021 08:17 (GMT -7) (20 Οκτ 2021 15:17 GMT)
1.2

5 km
36 km (22 mi)8km SW of Salton City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
20 Οκτ 2021 06:33 (GMT -7) (20 Οκτ 2021 13:33 GMT)
1.2

5.1 km
36 km (22 mi)8km SW of Salton City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
20 Οκτ 2021 02:31 (GMT -7) (20 Οκτ 2021 09:31 GMT)
1.6

5.8 km
6 km (3.7 mi)10km WNW of Calipatria, CA ΠερισσότεροΧάρτης
19 Οκτ 2021 23:37 (GMT -7) (20 Οκτ 2021 06:37 GMT)
1.2

3.8 km
36 km (22 mi)8km SW of Salton City, CA ΠερισσότεροΧάρτης
19 Οκτ 2021 23:27 (GMT -7) (20 Οκτ 2021 06:27 GMT)
1.5

3.1 km
4 km (2.5 mi)7km SW of Niland, CA ΠερισσότεροΧάρτης
19 Οκτ 2021 22:02 (GMT -7) (20 Οκτ 2021 05:02 GMT)
1.5

3.6 km
4 km (2.5 mi)7km SW of Niland, CA ΠερισσότεροΧάρτης
19 Οκτ 2021 17:46 (GMT -7) (20 Οκτ 2021 00:46 GMT)
1.3

16 km
8 km (5 mi)17km S of Bombay Beach, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.8 x 1010 joules (4.9 megawatt hours, ισοδυναμεί με 4.22 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint || EN | DE | ES | EL
Ακολουθήστε μας: Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube