Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Ακραίφνιον, Κεντρική Ελλάδα, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 23 Μαΐου 2022 14:49 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 5 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 28 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Ακραίφνιον είχε 5 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 28 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.5 σημειώθηκε Αιγαίο Πέλαγος, Ελλάδα, πριν από 7 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.0 | Greece: 5 Km SSE From Ypato Voiotia -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.5 | Αιγαίο Πέλαγος, 14 km ΝΑ από Κόρινθος, Ελλάδα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Ακραίφνιον, Κεντρική Ελλάδα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:30 σεισμοί | 5 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:288 σεισμοί | 40 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:1,789 σεισμοί | 239 σεισμοί M2+ | 15 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:4,694 σεισμοί | 899 σεισμοί M2+ | 61 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:11,541 σεισμοί | 2,705 σεισμοί M2+ | 220 σεισμοί M3+ | 22 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (33 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 GMT (18 σεισμοί)
23 Μαΐ 2022 17:00 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 14:00 GMT)
1.0

13 km
Greece: 5 Km SSE From Ypato Voiotia Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 15:21 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 12:21 GMT)
1.0

11 km
Greece: 8 Km SSE From Ypato Voiotia Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 14:23 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 11:23 GMT)
1.3

17 km
Greece: 9 Km N From Artemisio Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 12:56 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 09:56 GMT)
1.6

11 km
4.3 km βορειοανατολικά από Θήβα, Κεντρική Ελλάδα Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 12:47 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 09:47 GMT)
2.2

15 km
37 km νοτιοανατολικά από Βόλος, Ελλάδα Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 11:05 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 08:05 GMT)
2.5

16 km
Αιγαίο Πέλαγος, 14 km νοτιοανατολικά από Κόρινθος, Ελλάδα Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 08:56 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 05:56 GMT)
1.5

8.1 km
Κεντρική Ελλάδα, 22 km βορειοδυτικά από Αίγιο, Δυτική Ελλάδα Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 08:51 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 05:51 GMT)
1.3

8.8 km
Greece Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 08:50 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 05:50 GMT)
1.2

12 km
Greece: 7 Km WSW From Asopia Voiotia Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 08:29 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 05:29 GMT)
1.7

12 km
6.4 km ανατολικά από Θήβα, Κεντρική Ελλάδα Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 07:58 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 04:58 GMT)
1.8

18 km
47 km νοτιοανατολικά από Platanítis, Δυτική Ελλάδα Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 06:43 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 03:43 GMT)
2.3

11 km
2.8 km ανατολικά από Θήβα, Κεντρική Ελλάδα Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 06:22 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 03:22 GMT)
1.6

5.4 km
3.5 km βορειοδυτικά από Θήβα, Κεντρική Ελλάδα Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 05:43 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 02:43 GMT)
1.2

7.7 km
Greece: 1 Km SE From Thebes Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 05:43 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 02:43 GMT)
1.6

12 km
14 km νοτιοδυτικά από Χαλκίδα, Κεντρική Ελλάδα Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 04:56 (GMT +3) (23 Μαΐ 2022 01:56 GMT)
2.0

10 km
6.8 km νότια από Platanítis, Αχαία, Δυτική Ελλάδα Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.2 x 109 joules (328 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.282 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 23 Μαΐου 2022 14:49 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.