Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Nasugbu, Calabarzon, Φιλιππίνες, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 2 Φεβρουαρίου 2023 01:14 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 3 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Nasugbu είχε 3 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 3 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μικρός σεισμός μεγέθους 2.6 σημειώθηκε South China Sea, Φιλιππίνες, πριν από 6 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.6 | Philippines: 018 Km S 83° W of Mamburao (Occidental Mindoro) -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.6 | South China Sea, 20 km Ν από Balayan, Φιλιππίνες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Nasugbu, Calabarzon, Φιλιππίνες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες6 σεισμοί3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες23 σεισμοί10 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες129 σεισμοί54 σεισμοί M2+14 σεισμοί M3+2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες449 σεισμοί202 σεισμοί M2+31 σεισμοί M3+6 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες2,917 σεισμοί1,613 σεισμοί M2+268 σεισμοί M3+75 σεισμοί M4+11 σεισμοί M5+2 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (7 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 GMT (7 σεισμοί)
2 Φεβ 2023 05:07 (GMT +8) (1 Φεβ 2023 21:07 GMT)
1.6

2 km
Philippines: 018 Km S 83° W of Mamburao (Occidental Mindoro) Περ.
2 Φεβ 2023 03:01 (GMT +8) (1 Φεβ 2023 19:01 GMT)
2.6

140 km
South China Sea, 20 km νότια από Balayan, Φιλιππίνες Περ.
2 Φεβ 2023 00:42 (GMT +8) (1 Φεβ 2023 16:42 GMT)
2.2

123 km
South China Sea, 22 km νότια από Nasugbu, Φιλιππίνες Περ.
2 Φεβ 2023 00:30 (GMT +8) (1 Φεβ 2023 16:30 GMT)
?

n/a
33 km νοτιοδυτικά από Las Piñas, Φιλιππίνες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
1 Φεβ 2023 21:47 (GMT +8) (1 Φεβ 2023 13:47 GMT)
2.2

99 km
South China Sea, 11 km νοτιοδυτικά από Calatagan, Φιλιππίνες Περ.
1 Φεβ 2023 16:07 (GMT +8) (1 Φεβ 2023 08:07 GMT)
1.8

144 km
12 km δυτικά από Mabalacat, Φιλιππίνες Περ.
1 Φεβ 2023 15:01 (GMT +8) (1 Φεβ 2023 07:01 GMT)
1.8

101 km
South China Sea, 13 km νότια από Calatagan, Φιλιππίνες Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.3 x 108 joules (231 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.199 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Davao, Philippines (DAV/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station Davao, Philippines: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 2 Φεβρουαρίου 2023 01:14 GMT -

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings