Τελευταίοι σεισμοί, Diablo Grande, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 11 Αυγούστου 2022 18:17 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 37 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Diablo Grande είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.6 και 2 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 37 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 3.6 σημειώθηκε Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, πριν από 1 ώρα και 5 λεπτά.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.4 | 7km WNW of Cobb, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.6 | 60 km ΝΑ από South Lake Tahoe, El Dorado County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Diablo Grande, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:13 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:120 σεισμοί | 29 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:457 σεισμοί | 76 σεισμοί M2+ | 6 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες:1,383 σεισμοί | 221 σεισμοί M2+ | 10 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:6,525 σεισμοί | 982 σεισμοί M2+ | 64 σεισμοί M3+ | 7 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (43 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 GMT (34 σεισμοί)
11 Αυγ 2022 11:00 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 18:00 GMT)
0.4

1.6 km
7km WNW of Cobb, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 10:49 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 17:49 GMT)
1.3

1.7 km
7km W of Cobb, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 10:12 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 17:12 GMT)
3.6

4.4 km
8km NNE of Walker, CA
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 10:10 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 17:10 GMT)
0.6

2.1 km
8km WNW of Cobb, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 10:10 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 17:10 GMT)
0.9

2.6 km
7km WNW of Cobb, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 10:09 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 17:09 GMT)
0.7

2 km
7km W of Cobb, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 08:48 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 15:48 GMT)
0.7

2.6 km
6km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 08:39 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 15:39 GMT)
0.9

2.7 km
6km NNW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 08:39 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 15:39 GMT)
1.1

2.7 km
6km NNW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 08:21 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 15:21 GMT)
0.9

1.4 km
8km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 07:59 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 14:59 GMT)
2.1

6.3 km
7km NNE of Walker, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 07:43 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 14:43 GMT)
1.1

1.3 km
22km NW of Parkfield, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 06:40 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 13:40 GMT)
0.2

1.8 km
8km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 05:28 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 12:28 GMT)
?

n/a
Near Oakland, California, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 04:48 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 11:48 GMT)
1.7

9 km
5km WSW of Colma, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 03:58 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 10:58 GMT)
1.1

9.3 km
6km ENE of Pinnacles, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 03:24 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 10:24 GMT)
0.9

2.6 km
7km NW of The Geysers, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 02:36 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 09:36 GMT)
0.9

4.9 km
6km SW of Gilroy, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 02:35 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 09:35 GMT)
1.5

4.7 km
6km SW of Gilroy, CA Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 01:51 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 08:51 GMT)
?

n/a
Near San Francisco, California, USA (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 01:50 (GMT -7) (11 Αυγ 2022 08:50 GMT)
0.8

2.3 km
2km NNE of The Geysers, CA 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.6 x 1010 joules (4.5 megawatt hours, ισοδυναμεί με 3.87 τόνους TNT) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 11 Αυγούστου 2022 18:17 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings