Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Ugashik, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 6 Φεβρουαρίου 2023 07:19 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 22 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Ugashik είχε 1 σεισμό μεγέθους 2.6. Σημειώθηκαν επίσης 22 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μικρός σεισμός μεγέθους 2.6 σημειώθηκε Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες, πριν από 2 ώρες και 56 λεπτά.

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.6 | 99 km Ν από Naknek, Bristol Bay, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Ugashik, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες4 σεισμοί1 σεισμός M2+
Τελευταίες 7 ημέρες22 σεισμοί5 σεισμοί M2+1 σεισμός M3+
Τελευταίες 30 ημέρες84 σεισμοί23 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες268 σεισμοί74 σεισμοί M2+16 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες744 σεισμοί236 σεισμοί M2+46 σεισμοί M3+4 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (23 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 GMT (2 σεισμοί)
5 Φεβ 2023 19:24 (GMT -9) (6 Φεβ 2023 04:24 GMT)
2.6

145 km
99 km νότια από Naknek, Bristol Bay, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
5 Φεβ 2023 18:10 (GMT -9) (6 Φεβ 2023 03:10 GMT)
1.1

1.6 km
85 Km NW of Karluk, Alaska Περ.
Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023 GMT (21 σεισμοί)
5 Φεβ 2023 13:15 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 22:15 GMT)
1.2

2.7 km
85 Km NW of Karluk, Alaska Περ.
5 Φεβ 2023 11:53 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 20:53 GMT)
0.1

0.7 km
84 Km NW of Karluk, Alaska Περ.
5 Φεβ 2023 10:12 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 19:12 GMT)
0.4

1.3 km
85 Km NW of Karluk, Alaska Περ.
5 Φεβ 2023 09:53 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 18:53 GMT)
0.2

1 km
Alaska Peninsula Περ.
5 Φεβ 2023 08:50 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 17:50 GMT)
0.4

2.2 km
Alaska Peninsula Περ.
5 Φεβ 2023 08:01 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 17:01 GMT)
0.9

2.3 km
84 Km NW of Karluk, Alaska Περ.
5 Φεβ 2023 07:08 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 16:08 GMT)
0.4

1.8 km
Alaska Peninsula Περ.
5 Φεβ 2023 07:07 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 16:07 GMT)
0.4

0.4 km
Alaska Peninsula Περ.
5 Φεβ 2023 06:38 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 15:38 GMT)
0.8

2.3 km
85 Km NW of Karluk, Alaska Περ.
5 Φεβ 2023 06:32 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 15:32 GMT)
0.3

1.3 km
85 Km NW of Karluk, Alaska Περ.
5 Φεβ 2023 06:19 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 15:19 GMT)
0.1

1.3 km
Alaska Peninsula Περ.
5 Φεβ 2023 06:17 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 15:17 GMT)
0.4

1.1 km
Alaska Peninsula Περ.
5 Φεβ 2023 06:15 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 15:15 GMT)
0.6

2.1 km
85 Km NW of Karluk, Alaska Περ.
5 Φεβ 2023 06:10 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 15:10 GMT)
0.4

2 km
85 Km NW of Karluk, Alaska Περ.
5 Φεβ 2023 06:09 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 15:09 GMT)
0.3

1.2 km
Alaska Peninsula Περ.
5 Φεβ 2023 06:05 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 15:05 GMT)
1.9
94 km νοτιοανατολικά από King Salmon, Bristol Bay, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
5 Φεβ 2023 05:06 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 14:06 GMT)
0.3

1.9 km
85 Km NW of Karluk, Alaska Περ.
5 Φεβ 2023 04:20 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 13:20 GMT)
0.1

1 km
84 Km NW of Karluk, Alaska Περ.
5 Φεβ 2023 00:08 (GMT -9) (5 Φεβ 2023 09:08 GMT)
0.5

1.4 km
Alaska Peninsula Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.6 x 108 joules (155 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.134 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Pilot Point, AK, USA (R16K/AK network) | Show on map | Station Info
Seismic station Pilot Point, AK, USA: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 6 Φεβρουαρίου 2023 07:19 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings