Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Hawaiian Ocean View, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες, από το 2024 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Latest quake
See all
Mag. 1.9 σεισμός 7.3 km νότια από Pāhala, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής -
Το πιο δυνατό από το 2024Mag. 5.7 74 km νοτιοδυτικά από Χίλο, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής - 9 Φεβ 2024 -
Επικαιροποιημένο: 1 Μαρτίου 2024 01:01 GMT -
Βρείτε όλους τους τελευταίους σεισμούς κοντά στο Hawaiian Ocean View, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες, στη λίστα μας παρακάτω! Συχνά τα συμβάντα αναφέρονται μέσα σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο ανανέωσης για να ελέγξετε για τυχόν σεισμούς που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή!

Αριθμός σεισμών ανά έτος

.
Τις τελευταίες 24 ώρες, στο/στη Hawaiian Ocean View σημειώθηκαν 14 σεισμοί μεγέθους έως 2.7 Ρίχτερ.

Τις τελευταίες 60 ημέρες, στο/στη Hawaiian Ocean View σημειώθηκαν 2,461 σεισμοί μεγέθους έως 5.7 Ρίχτερ σε απόσταση έως και 100 km:

  • 1 σεισμός μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 62 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 1,600 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 798 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση διαδραστικού χάρτη
[μικρότερος] [μεγαλύτερος]
Φιλτράρισμα κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
in sec
Εμφάνιση όλων των πρόσφατων ή σημαντικών σεισμών από το 2024, από μέγεθος 2.8 ή μεγαλύτερο, σε απόσταση έως και 300 χλμ (174 στα 2,461 σεισμούς, Δείτε περισσότερα):
Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
Πλησιέστερο ηφαίστειοΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.
29 Φεβ 13:10 (Honolulu)
29 Φεβ 23:10 GMT

1.9

34 km
30 km ανατολικά 7.3 km νότια από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
29 Φεβ 21:24 (universal)
29 Φεβ 21:24 GMT

1.9

35 km
31 km βορειοανατολικά 2.3 km δυτικά από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
29 Φεβ 11:02 (Honolulu)
29 Φεβ 21:02 GMT

2.6

36 km
31 km βορειοανατολικά 2.3 km νοτιοδυτικά από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
29 Φεβ 21:02 (universal)
29 Φεβ 21:02 GMT

1.7

31 km
44 km βορειοανατολικά 62 km νοτιοδυτικά από Χίλο, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
29 Φεβ 08:38 (Honolulu)
29 Φεβ 18:38 GMT

1.8

30 km
44 km βορειοανατολικά 61 km νοτιοδυτικά από Χίλο, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
29 Φεβ 07:19 (Honolulu)
29 Φεβ 17:19 GMT

2.2

29 km
44 km βορειοανατολικά 10 km βορειοανατολικά από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
29 Φεβ 07:07 (Honolulu)
29 Φεβ 17:07 GMT

1.8

30 km
44 km βορειοανατολικά 62 km νοτιοδυτικά από Χίλο, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
29 Φεβ 05:54 (Honolulu)
29 Φεβ 15:54 GMT

2.1

36 km
30 km βορειοανατολικά 3.4 km νοτιοδυτικά από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
29 Φεβ 04:11 (Honolulu)
29 Φεβ 14:11 GMT

1.7

31 km
44 km βορειοανατολικά 62 km νοτιοδυτικά από Χίλο, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
28 Φεβ 23:52 (Honolulu)
29 Φεβ 09:52 GMT

2.7

31 km
44 km βορειοανατολικά 61 km νοτιοδυτικά από Χίλο, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
28 Φεβ 23:08 (Honolulu)
29 Φεβ 09:08 GMT

1.7

0.6 km
60 km βορειοανατολικά 46 km νοτιοδυτικά από Χίλο, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.3 x 1013 joules (6.33 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 5445 τόνους TNT ή 0.3 ατομικές βόμβες!) | για τη σεισμική ενέργεια

Hawaiian Ocean View Quake-O-Meter

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα;
Αριθμός σεισμών: -
Αριθμός σεισμών έναντι μέσου όρου
Σεισμική Δραστηριότητα: ? %
Σεισμική δραστηριότητα έναντι μέσου όρου
Κάτω από το μέσο όρο
Φυσιολογικό εύρος
Ανω του μέσω όρου
Επικαιροποιημένο

Τελευταία σεισμικά σήματα

Seismic station: Pohakuloa, Hawaii, USA (POHA/IU network) | Εμφάνιση στον χάρτη | Station Info
Seismic station Pohakuloa, Hawaii, USA: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Δείτε τους προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!

Στατιστικά σεισμού

Αριθμός σεισμών ανά έτος

Σημείωση:
Η φαινομενική αύξηση του αριθμού των σεισμών από περίπου το 2010 δεν οφείλεται στο ότι η σεισμική δραστηριότητα έχει αυξηθεί, αλλά κυρίως σε τρεις παράγοντες:
1) Αρχίσαμε να συλλέγουμε συστηματικά σεισμικά δεδομένα για μικρότερους σεισμούς παγκοσμίως από το 2010.
2) Ο αριθμός των σεισμικών δικτύων σε όλο τον κόσμο και η ευαισθησία τους για την ανίχνευση μικρότερων σεισμών έχει αυξηθεί δραστικά τα τελευταία χρόνια.
3) Η διαθεσιμότητα δεδομένων μέσω του διαδικτύου έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά. Πολλές εθνικές υπηρεσίες άρχισαν να αναφέρουν δημοσίως τους σεισμούς μόλις τα τελευταία 10 χρόνια περίπου.

Μέσος αριθμός σεισμών

Με βάση δεδομένα από τα τελευταία 10 χρόνια και το αρχείο σεισμών μας με δεδομένα από το 1900, υπάρχουν περίπου 85,000 σεισμοί κατά μέσο όρο ανά έτος κοντά στο Hawaiian Ocean View, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες:
  • Mag. 7 ή υψηλότερο: 0.02 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 50 χρόνια)
  • Mag. 6 ή υψηλότερο: 0.11 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 9.1 χρόνια)
  • Mag. 5 ή υψηλότερο: 6.1 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 4 ή υψηλότερο: 17.1 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 3 ή υψηλότερο: 383 σεισμοί ανά έτος (ή 31.9 σεισμούς ανά μήνα)
  • Mag. 2 ή υψηλότερο: 5,300 σεισμοί ανά έτος (ή 14.4 σεισμούς ανά ημέρα)
  • Mag. 1 ή υψηλότερο: 8,000 σεισμοί ανά έτος (ή 21.8 σεισμούς ανά ημέρα)
Η Hawaiian Ocean View έχει πολύ υψηλό επίπεδο σεισμικής δραστηριότητας. Ωστόσο, η Hawaiian Ocean View είχε τουλάχιστον 6 σεισμούς πάνω μεγέθους 6 από το 1970, γεγονός που υποδηλώνει ότι μεγαλύτεροι σεισμοί αυτού του μεγέθους συμβαίνουν σπάνια, πιθανώς κατά μέσο όρο περίπου κάθε 5 έως 10 χρόνια.

Αριθμός πρόσφατων σεισμών κοντά στο Hawaiian Ocean View, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες, ανά μέγεθος

Τελευταίες 24 ώρες
7 ημέρες
30 ημέρες
90 ημέρες
365 ημέρες
3 χρόνια
10 χρόνια
Τραπέζι
Mag
 
Αριθμός σεισμών (14 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
-
no quakes Mag 5 or higher
4+
-
no quakes Mag 4 or higher
3+
-
no quakes Mag 3 or higher
2+
7 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (50%)
παρακάτω M2
7 σεισμοί
(50%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (74 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
-
no quakes Mag 5 or higher
4+
-
no quakes Mag 4 or higher
3+
1 σεισμός
betw. Mag 3 - 4 (1.35%)
2+
35 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (47.3%)
παρακάτω M2
38 σεισμοί
(51.35%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (1,848 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
1 σεισμός
betw. Mag 5 - 6 (0.05%)
4+
-
betw. Mag 4 - 5
3+
49 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (2.65%)
2+
1,278 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (69.16%)
παρακάτω M2
520 σεισμοί
(28.14%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (3,195 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
2 σεισμοί
betw. Mag 5 - 6 (0.06%)
4+
3 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (0.09%)
3+
70 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (2.19%)
2+
1,946 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (60.91%)
παρακάτω M2
1,174 σεισμοί
(36.74%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (8,640 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
2 σεισμοί
betw. Mag 5 - 6 (0.02%)
4+
8 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (0.09%)
3+
160 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (1.85%)
2+
4,263 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (49.34%)
παρακάτω M2
4,207 σεισμοί
(48.69%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (29,438 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
1 σεισμός
betw. Mag 6 - 7
5+
3 σεισμοί
betw. Mag 5 - 6 (0.01%)
4+
38 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (0.13%)
3+
529 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (1.8%)
2+
14,815 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (50.33%)
παρακάτω M2
14,052 σεισμοί
(47.73%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (85,063 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
2 σεισμοί
betw. Mag 6 - 7
5+
61 σεισμοί
betw. Mag 5 - 6 (0.07%)
4+
109 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (0.13%)
3+
3,715 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (4.37%)
2+
49,599 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (58.31%)
παρακάτω M2
31,577 σεισμοί
(37.12%)
Total number<M2M2+M3+M4+M5+M6+M7+
Τελευταίες 24 ώρες14 σεισμοί77-----
Τελευταίες 7 ημέρες74 σεισμοί38351----
Τελευταίες 30 ημέρες1,848 σεισμοί5011,27849-1--
Τελευταίες 90 ημέρες3,195 σεισμοί1,0731,9467032--
Τελευταίες 365 ημέρες8,640 σεισμοί3,4134,26316082--
Τελευταία 3 χρόνια29,438 σεισμοί11,87314,8155293831-
Τελευταία 10 χρόνια85,063 σεισμοί27,43449,5993,715109612-
Μέγεθος 0.0+, σε απόσταση έως και 100 χλμ, επικαιροποιημένο

Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου

Τελευταίες 90 ημέρες
30 μέρες
7 ημέρες
24 ώρες
2023
2024 μέχρι τώρα
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: Τελευταίες 90 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 30 μέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 7 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 24 ώρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2023
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2024 μέχρι τώρα

Ενσωματώστε ή μοιραστείτε αυτόνομο χάρτη

Μεγαλύτεροι σεισμοί κοντά στο Hawaiian Ocean View, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες

Ο ισχυρότερος σεισμός των τελευταίων 10 ετών

Ο μεγαλύτερος σεισμός που σημειώθηκε κοντά στο Hawaiian Ocean View, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες, τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ένας σεισμός μεγέθους 6.3 πριν από 6 χρόνια που χτυπήστε Χαβάη,  Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τ. Παρ, 4 Μαΐ 2018, στις 12:32 τοπική ώρα (Pacific/Honolulu GMT -10).

Ο ισχυρότερος σεισμός από το 1900

Πριν από 48 χρόνια, Σάβ, 29 Νοε 1975, στις 04:47 τοπική ώρα (Pacific/Honolulu GMT -10), Χαβάη,  Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, επλήγη από σεισμό μεγέθους 7.7. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει συμβεί κοντά στο Hawaiian Ocean View (σε απόσταση 100 χλμ.) εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια (από το 1900).
Παρακάτω είναι μια λίστα και ένας χάρτης με τους μεγαλύτερους σεισμούς κοντά στο Hawaiian Ocean View (σε απόσταση 100 χλμ.) των τελευταίων ετών και από το 1900.
Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
###DIST_LABEL###ΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.
9 Φεβ 20:06 GMT
9 Φεβ 10:06 (Honolulu)
5.7

37 km
31 km βορειοανατολικά 74 km νοτιοδυτικά από Χίλο, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής 567 reportsΠερ.
10 Οκτ 2021 21:48 GMT
10 Οκτ 2021 11:48 (Honolulu)
6.2

35 km
37 km νοτιοανατολικά North Pacific Ocean, 37 km νοτιοανατολικά από Hawaiian Ocean View, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής 760 reportsΠερ.
13 Μαρ 2019 10:55 GMT
13 Μαρ 2019 00:55 (Honolulu)
5.5

7 km
66 km βορειοανατολικά 13 km νότια από Volcano Village, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής 306 reportsΠερ.
23 Ιου 2018 06:53 GMT
22 Ιου 2018 20:53 (Honolulu)
5.5

0.6 km
63 km βορειοανατολικά 6.4 km νοτιοδυτικά από Volcano Village, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής 3 reportsΠερ.
21 Ιου 2018 19:43 GMT
21 Ιου 2018 09:43 (Honolulu)
5.4

1.1 km
62 km βορειοανατολικά 7.1 km νοτιοδυτικά από Volcano Village, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής 3 reportsΠερ.
8 Ιου 2018 12:54 GMT
8 Ιου 2018 02:54 (Honolulu)
5.4

0.4 km
62 km βορειοανατολικά 7.8 km νοτιοδυτικά από Volcano Village, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
21 Ιου 2018 23:12 GMT
21 Ιου 2018 13:12 (Honolulu)
5.4

0.6 km
63 km βορειοανατολικά 6.5 km νοτιοδυτικά από Volcano Village, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής 1 reportΠερ.
5 Ιου 2018 14:32 GMT
5 Ιου 2018 04:32 (Honolulu)
5.5

1.5 km
62 km βορειοανατολικά 7.6 km νοτιοδυτικά από Volcano Village, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής 1 reportΠερ.
4 Ιου 2018 01:50 GMT
3 Ιου 2018 15:50 (Honolulu)
5.5

1.1 km
63 km βορειοανατολικά 6.7 km νοτιοδυτικά από Volcano Village, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής 3 reportsΠερ.
4 Μαΐ 2018 22:32 GMT
4 Μαΐ 2018 12:32 (Honolulu)
6.3

10 km
81 km βορειοανατολικά 7.1 km νοτιοδυτικά από Mountainview, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής 73 reportsΠερ.
15 Οκτ 2006 17:07 GMT
15 Οκτ 2006 07:07 (Honolulu)
6.7

38 km
92 km βόρεια North Pacific Ocean, 46 km βορειοδυτικά από Hawaii , Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
26 Ιου 1989 03:27 GMT
25 Ιου 1989 17:27 (Honolulu)
6.2

8.8 km
79 km βορειοανατολικά 42 km νότια από Χίλο, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
16 Νοε 1983 16:13 GMT
16 Νοε 1983 06:13 (Honolulu)
6.7

8.7 km
52 km βορειοανατολικά 51 km νοτιοδυτικά από Χίλο, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
29 Νοε 1975 14:47 GMT
29 Νοε 1975 04:47 (Honolulu)
7.7

8.6 km
85 km ανατολικά 45 km νότια από Χίλο, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
30 Μαρ 1954 18:41 GMT
30 Μαρ 1954 08:41 (Honolulu)
6.5

9 km
84 km βορειοανατολικά 27 km νότια από Hawaiian Paradise Park, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
21 Αυγ 1951 10:56 GMT
21 Αυγ 1951 00:56 (Honolulu)
6.9

0 km
51 km βορειοδυτικά North Pacific Ocean, 32 km δυτικά από Hawaii , Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
23 Απρ 1951 00:52 GMT
22 Απρ 1951 14:52 (Honolulu)
6.5

0 km
31 km βορειοανατολικά 2.3 km δυτικά από Pāhala, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
30 Μαΐ 1950 01:16 GMT
29 Μαΐ 1950 15:16 (Honolulu)
6.3

0 km
54 km βορειοδυτικά 8.2 km δυτικά από Captain Cook, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
6 Οκτ 1929 07:51 GMT
5 Οκτ 1929 21:51 (Honolulu)
6.5

0 km
80 km βόρεια 3.1 km βορειοδυτικά από Kalaoa, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.
21 Σεπ 1908 06:31 GMT
20 Σεπ 1908 20:31 (GMT -10)
6.8

0 km
81 km ανατολικά North Pacific Ocean, 82 km νότια από Χίλο, Hawaii County, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Περ.

Χάρτης με τους ισχυρότερους σεισμούς κοντά στο Hawaiian Ocean View, Χαβάη, Ηνωμένες Πολιτείες

[μικρότερος] [μεγαλύτερος]
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στην σελίδα:

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 297 465 123 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings