Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Kucha, Xinjiang, Κίνα - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 1 Μαΐου 2022 17:05 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 33 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 567 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Kucha είχε 1 σεισμό μεγέθους 7.3, 1 σεισμό μεγέθους 6.4, 33 σεισμούς μεγέθους 5+ και 567 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.3 | 106 km Α από Kucha, Xinjiang, Κίνα -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (602 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
28 Μαΐ 2022 19:56 (GMT +8) (28 Μαΐ 2022 11:56 GMT)
4.6

10 km
143 km (89 mi)72 km νοτιοδυτικά από Kucha, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 19:23 (GMT +8) (27 Μαΐ 2022 11:23 GMT)
4.6

10 km
125 km (78 mi)97 km δυτικά από Kucha, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 19:07 (GMT +8) (25 Μαΐ 2022 11:07 GMT)
4.4

10 km
148 km (92 mi)87 km νοτιοδυτικά από Kucha, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 06:37 (GMT +8) (23 Μαΐ 2022 22:37 GMT)
4.7

10 km
90 km (56 mi)95 km βορειοανατολικά από Kucha, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 19:16 (GMT +8) (23 Μαΐ 2022 11:16 GMT)
4.1

10 km
36 km (22 mi)122 km νοτιοδυτικά από Xinyuan, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 10:43 (GMT +8) (22 Μαΐ 2022 02:43 GMT)
4.7

10 km
35 km (22 mi)67 km βόρεια από Kucha, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 19:45 (GMT +8) (21 Μαΐ 2022 11:45 GMT)
4.4

10 km
154 km (96 mi)62 km νοτιοανατολικά από Kucha, Xinjiang, Κίνα Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 19:54 (GMT +8) (20 Μαΐ 2022 11:54 GMT)
4.0

10 km
14 km (8.7 mi)106 km νοτιοδυτικά από Xinyuan, Xinjiang, Κίνα Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 20:02 (GMT +8) (19 Μαΐ 2022 12:02 GMT)
4.6

10 km
240 km (149 mi)114 km ανατολικά από Aral, Xinjiang, Κίνα Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 14:39 (GMT +8) (19 Μαΐ 2022 06:39 GMT)
4.2

10 km
101 km (63 mi)Καζακστάν, 155 km βορειοανατολικά από Ciudad de Aksu, Κίνα Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 21:16 (GMT +8) (18 Μαΐ 2022 13:16 GMT)
4.2

10 km
106 km (66 mi)Καζακστάν, 94 km νότια από Qapqal, Κίνα Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 21:16 (GMT +8) (17 Μαΐ 2022 13:16 GMT)
4.3

10 km
213 km (132 mi)74 km ανατολικά από Aral, Xinjiang, Κίνα Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 19:52 (GMT +8) (17 Μαΐ 2022 11:52 GMT)
4.3

10 km
113 km (70 mi)Καζακστάν, 152 km βορειοανατολικά από Ciudad de Aksu, Κίνα Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 20:31 (GMT +8) (16 Μαΐ 2022 12:31 GMT)
4.0

10 km
55 km (34 mi)70 km νοτιοδυτικά από Xinyuan, Xinjiang, Κίνα Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 20:24 (GMT +8) (16 Μαΐ 2022 12:24 GMT)
4.1

10 km
17 km (10.6 mi)91 km βόρεια από Kucha, Xinjiang, Κίνα Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 19:04 (GMT +8) (15 Μαΐ 2022 11:04 GMT)
4.0

10 km
14 km (8.7 mi)106 km νοτιοδυτικά από Xinyuan, Xinjiang, Κίνα Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.3 x 1015 joules (1754 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1.5 x 106 τόνους TNT ή 94.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 28 Μαΐου 2022 20:53 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.