Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 2 Δεκεμβρίου 2021 19:25 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Las Charcas, Provincia de Azua, Δομινικανή Δημοκρατία: τελευταίες 30 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 2 Δεκεμβρίου 2021 19:25 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (13 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 03:09 GMT (1 σεισμός)
24 Νοε 2021 23:09 (GMT -4) (25 Νοε 2021 03:09 GMT)
?

n/a
9 km δυτικά από Σάντο Ντομίνγκο, Δομινικανή Δημοκρατία (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 14:38 GMT (1 σεισμός)
20 Νοε 2021 10:38 (GMT -4) (20 Νοε 2021 14:38 GMT)
?

n/a
Constanza, 31 km νοτιοδυτικά από Κονσεπσιόν δε Λα Βέγα, Δομινικανή Δημοκρατία (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 09:26 GMT (2 σεισμοί)
19 Νοε 2021 05:26 (GMT -4) (19 Νοε 2021 09:26 GMT)
2.7

2 km
5.3 km βορειοδυτικά από Constanza, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
19 Νοε 2021 05:01 (GMT -4) (19 Νοε 2021 09:01 GMT)
2.9

10 km
Caribbean Sea, 12 km νότια από Bani, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 08:24 GMT (2 σεισμοί)
14 Νοε 2021 04:24 (GMT -4) (14 Νοε 2021 08:24 GMT)
2.8

9 km
Caribbean Sea, 19 km νότια από Santa Cruz de Barahona, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
14 Νοε 2021 00:02 (GMT -4) (14 Νοε 2021 04:02 GMT)
2.9

1 km
Estebania, Provincia de Azua, 8.7 km νοτιοδυτικά από San Jose de Ocoa, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 11:42 GMT (1 σεισμός)
13 Νοε 2021 07:42 (GMT -4) (13 Νοε 2021 11:42 GMT)
2.7

5 km
3.8 km νότια από Cotui, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 05:01 GMT (1 σεισμός)
11 Νοε 2021 01:01 (GMT -4) (11 Νοε 2021 05:01 GMT)
?

n/a
Yaguate, 13 km νοτιοδυτικά από San Cristobal, Δομινικανή Δημοκρατία (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021 08:26 GMT (1 σεισμός)
9 Νοε 2021 04:26 (GMT -4) (9 Νοε 2021 08:26 GMT)
2.5

12 km
16 km βορειοδυτικά από Santa Cruz de Barahona, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 07:03 GMT (1 σεισμός)
8 Νοε 2021 03:03 (GMT -4) (8 Νοε 2021 07:03 GMT)
2.5

16 km
El Peñon, 17 km βορειοδυτικά από Santa Cruz de Barahona, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 06:55 GMT (1 σεισμός)
6 Νοε 2021 02:55 (GMT -4) (6 Νοε 2021 06:55 GMT)
2.6

6 km
Estebania, 17 km βορειοανατολικά από Compostela de Azua, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 03:24 GMT (1 σεισμός)
4 Νοε 2021 23:24 (GMT -4) (5 Νοε 2021 03:24 GMT)
2.6

20 km
Paraiso, 24 km νοτιοδυτικά από Santa Cruz de Barahona, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021 10:34 GMT (1 σεισμός)
3 Νοε 2021 06:34 (GMT -4) (3 Νοε 2021 10:34 GMT)
2.8

10 km
Caribbean Sea, 35 km νοτιοανατολικά από Santa Cruz de Barahona, Δομινικανή Δημοκρατία ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8 x 109 joules (2.21 megawatt hours, ισοδυναμεί με 1.9 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube